Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] RockyBalbula droga do 70 lvl

popiteczkama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak w 20 dni wbic 12 lvl'i :D No life xD Gratz !!!

# a co do filmu bardzo fajny masz lajka :)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Zaszedłeś bardzo dalekoo... 70 lvl to jest już coś - ile go wbijałeś?

:) Filmik fajnie zrobiony, niektóre akcje, momenty świetne :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Norbert... jak nie wiesz i z nim nie grałeś to się nie odzywaj... byłem w jego clanie i on "noł lajfi (:D)" na warrocku u niego to mozliwe..

Opublikowano

Cala prawda jest taka ze gralem na wszystkich exp eventach na ffa biolab (spalem moze ze 2 godz :P ) dlatego taki lvl... Gdyby to byl plvl, dlaczego nie dostalem bana ? Mam wylane na dzieci ktore pisza ze nabijam nielegalnie level... Czyzby zazdrosc ?

Opublikowano

Zgodzem sie z rockym ;) on gra na wszystkich eventach cały dzień xD i zawsze jest 1 ;) to dostaje doś dużo expa jeszzce jak posiada wszystkie expy + super master + na biolabie jest 10 expa to mu do szybko idzie

1377531174-U173186.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie tylko pograł byś z kimś kto ma skilla a nie lvl 1-10. Co się spotkamy na roomie w grze i Ty masz mastera to dostaje kicka... no proszę Cię..

#edit to Ja napewno jestem godnym przeciwnikiem dla Ciebie i mozemy zagrac plakac nie bede. ^^

Chyba temat do zamknięcia bo bana dostałeś hehe więc chyba było coś plvlu heh;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Spoko montaż, aż dziw, ze teraz go zauważyłem ;o

Aż boję się spytać ile kasy wydałeś na grę :s

PS. Graliśmy razem na zombi ;) My0wnSkill

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

1. Jak mam mastera to przewaznie gram z klanem i oni sugeruja zebym kogos wywalil

2. Nie wydaje duzo. Mam swoje sposoby i pracuje wiec nie bede gral bez f2p :D

3. Nie gram 1v1 bo dla mnie to strata czasu. Duzo osob chce grac, a jak przyjdzie co do czego to po 3 przegranych rundach wychodzą placzac ze mam hacki...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem to dostałeś bana ;) i temat można zamknąć raczej ^^

#down tak po 1 to dzieki za upomnienie a nie od razu warn :) po 2 uwazasz to za ciezka prace jesli dostal bana z plvl to jest ta ciezka praca?;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Z tego co wiem to dostałeś bana ;) i temat można zamknąć raczej ^^

Nie rozumiem Cię, nawet jeśli dostał bana na War Rock'u to jakim prawem mamy zamykać temat?

Przecież to jest dział media, pokazuje filmik jego ciężką drogę do zdobycia 70 lvl'a, można go obejrzeć nadal, to tak jakbyś nagrał gameplaya i dał na mpc, dostałbyś bana na WR i miałbym temat zamknąć?

Post traktuję jako spam.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...