Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Authme rejestracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, ostatnio prawie każdny nowy gracz nie może się zarejestrować na serwerz, bo pisze, że "niby" już sie zarejestrowal.. Mam ustawione Max Reg IP na 2, to jest jakis bug? Jak to mozna naprawic?

Opublikowano

to sprobuj zresetowac plugin i czy masz dodane permisje do rangi gracz?

Mam dodane a nie bede resetowac gdyz mam tam pare tys osob zarejestrowanych..

Opublikowano

Nie bede instalowal innych pluginow do rejestracji, poniewaz mam na serwerze duzo osob zarejestrowanych..

Opublikowano

usuń i na nowo wgraj AuthMe

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Opublikowano

Stary jak nie chcesz usuwać to nie ale siedź nad tym jeszcze miesiąc i myśl dalej . Jak masz "tysiąc" jak to mówisz osób to się mogą jeszcze raz się rejestrować i daj im coś na pocieszenie np żelazne eq i po kłopocie ale rób jak chcesz Up mieli racje co do pluginów

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Stary jak nie chcesz usuwać to nie ale siedź nad tym jeszcze miesiąc i myśl dalej . Jak masz "tysiąc" jak to mówisz osób to się mogą jeszcze raz się rejestrować i daj im coś na pocieszenie np żelazne eq i po kłopocie ale rób jak chcesz Up mieli racje co do pluginów

Nie po prostu kazdy bedzie odrejestrowany, a jak ktos ma diaxowe Eq, to inny koles wbije na typa konto i sie zarejestruje, a potem placz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...