Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grafiką w TrackMania United

czesiuleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grafiką w Track Mania United przedstawiony na zdjęciu poniżej. Wszystkie opcje są na maxa i to nic nie daje. Mój komputer: Intel Core i5 3450S 2,8 GHz @3,5 GHz, 8 GB RAM, Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5, Windows 7 HP. Dodam że na duuuużo słabszym laptopie (nawet PES 6 nie działa, też Win7) śmiga aż miło z dobrą grafiką, a na komputerze wszystko rozmazane. Ani tryb zgodności, ani uruchom jako administrator nie pomaga.

post-396055-0-01155700-1367515678_thumb.jpg

Opublikowano

To spróbuj zmniejszyć detale żeby wszystko było na Medium lub Low.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Żaden profil opcji nie działa, przestawiałem wszystko na różne sposoby i nic nie pomaga.

A przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusów, możliwe że masz jakieś wirusy lub plik .exe uruchom ze zgodnością swojego systemu operacyjnego.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Jeśli w opcjach gry jest coś takiego to wyłącz motion blur, efekty cząsteczkowe i postprocessing

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Wyłączyłem rozmycie w ruchu i inne co mogłem, to było jeszcze gorzej, samochodu w ogóle nie miały kolorów, świeciły na biało. Wirusa też żadnego nie mam, a trackmania nie jest uszkodzona bo po skopiowaniu na laptopa działa.

Opublikowano

Czyli możliwe że twój komputer nie wytrzymuje tej gry po prostu nie może udźwignąć grafiki jaka jest w grze.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Widziałeś specyfikacje mojego komputera? Jest na górze. GTA IV chodzi na prawie max detalach, FC3 na max, NFS MW na max, ETS2 na max hitman rozgrzeszenie na max. To jest nie możliwe.

Opublikowano

Już wiem czemu tak masz, rozmydla się ci tak ponieważ masz zbyt dobry komputer i grafikę i po prostu gra nie nadąża, miałem taki sam problem z Postal 2.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...