Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kradziez nx ...

Musioł

Dostane ukradzione nx?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy odzyskam ukradzione nx

• Tak
    • Nie (mozesz juz sciagac hacki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zostalem okradziony z 27.000 nx. Pisalem z jakis miesiac temu zeby mi przyslali dane do konto zebym zmienil hasla ale oczywiscie do dzisiaj nie dostalem odpowiedzi. Nie dosc ze nie moge zmienic hasla to jeszcze mnie oradziono bo jakis chuj kupil sobie jakies gówna do maplestory. czy moge liczyc na odzyskanie nx czy raczej moge juz sciagac hacki i rozwalac cala gre.

Opublikowano

Szansa, że ci oddadzą nxy wynosi z 10%. Mogłeś najpierw hasło odzyskać itd. Potem wydawać kasę na gre.

@ a to nie przypadkiem przez tego nfuze? Gdzie podejrzenie keyloggera było?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

haslo znalem tylko je chcialem zmienic bo 2 lata nie zmienialem. a nx to z robienia reklam i wygrania konkursu na fejsie wiec az tak nie jestem wkurwiony ale nx to nx.

Opublikowano

haslo znalem tylko je chcialem zmienic bo 2 lata nie zmienialem. a nx to z robienia reklam i wygrania konkursu na fejsie wiec az tak nie jestem wkurwiony ale nx to nx.

No niby racja. Ja kupowałem duże sumy nxów nie znając nawet danych do konta. Lecz miałem podejrzenie, że mi GP znika. Mogłeś te nxy wydac na coś do tej pory. Ja jednak obstawiam na 100% włamanie. A zobacz w logach na stronie CA zo kupowałeś itd.

Opublikowano

AM 07:42

ic_maple.gif Miracle Cube (1x)

1

1200 NXC

pelno tego samego ...

Czyli wbił Ci się jakiś noobek, który całą kase na tą grę wydał. Zrób tego ssa, all kupionych itemów. Napisz do nexona wraz z tym ssem i może jakaś szansa jest, że Ci je zwrócą.

Opublikowano

Czyli wbił Ci się jakiś noobek, który całą kase na tą grę wydał. Zrób tego ssa, all kupionych itemów. Napisz do nexona wraz z tym ssem i może jakaś szansa jest, że Ci je zwrócą.

ok napisalem ticketa tylko mam pytanie. Na interie wiadomosc z kodem aktywacyjnym nie przychodzi, to wiadomosc od nexona dojdzie? i czy moge na stronie nexona sprawdzic odpowiedzi z ticketa a jak tak to gdzie

Opublikowano

ok napisalem ticketa tylko mam pytanie. Na interie wiadomosc z kodem aktywacyjnym nie przychodzi, to wiadomosc od nexona dojdzie? i czy moge na stronie nexona sprawdzic odpowiedzi z ticketa a jak tak to gdzie

Na stronie nexona też możesz sprawdzić. W support i tam amsz opcja view ticket.(jak się zalogujesz).

Opublikowano

Kamil ciebie juz 2 razy zhakowali , omg mistrzu jak ty to robisz :D

? jak drugi raz ... nie pamietam pierwszego ...

Nie zaczynaj nie potrzebnej rozmowy... Takie sprawy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...