Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam techników do serwera hardcore+wojnygildii[g za itemy], 3ż na start, zgon ban 3-7d

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie, szukam technika/ów [czyli będziesz się zajmować pluginami itd, ja sam nie bd mieć czasu na 5-ty serwer, żeby jeszcze go ogarniać od strony technicznej, otrzymasz rangę "admin" na serwerze, wyżej jest H@, który nadzoruje wszystkie serwery, no i wyżej jestem tylko ja] na serwer hardcore, maszynka to nie problem, posiadam dosyć sporą sieć serwerów mc, więc hajs się znajdzie,

maszyna będzie 8-32 GB RAMu, jeszcze się zobaczy od przewidywanego obciążenia.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz wg wzoru:

TS3: ----- [Jest obowiązkowy]

Czas spędzania: ----- [Przy update stanowczo więcej, chyba rozumiesz dlaczego, a w normalnych dniach byłoby miło, gdybyś spędzał/a chociaż godzinkę]

Jakieś szczególne umiejętności?: -----

Czy robiłeś/aś już taki serwer [hardcore]:

Ogólnie ile zajmowałeś/aś, lub zajmujesz się serwerami MC: -----

Pozdrawiam, Piranessi.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

TS3: Mam.
Czas spędzania:4-6 godzin dziennie
Jakieś szczególne umiejętności?: Szczególne to raczej nie.
Czy robiłeś/aś już taki serwer [hardcore]:Tylko jeden
Ogólnie ile zajmowałeś/aś, lub zajmujesz się serwerami MC:Miałem kiedyś swój serwer ,ale upadł z powodów finansowych.Ogarniam wszystkie pluginy !

Opublikowano

TS3: Mam.

Czas spędzania:4-6 godzin dziennie

Jakieś szczególne umiejętności?: Szczególne to raczej nie.

Czy robiłeś/aś już taki serwer [hardcore]:Tylko jeden

Ogólnie ile zajmowałeś/aś, lub zajmujesz się serwerami MC:Miałem kiedyś swój serwer ,ale upadł z powodów finansowych.Ogarniam wszystkie pluginy !

---

Tzn. sam potrafisz coś swojego napisać ?

Javę znasz ?

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

TS3: Posiadam
Czas spędzania: prawie 24/5
Jakieś szczególne umiejętności?: Potrafie spalszczac komędy tworzyć własne oraz spolszczać wszystkie pluginy, Umiem pracować sam oraz w Ekipie, Pluginami zajmuję się już około 3 lat, Uczę sie sam pisać pluginów lecz jeszcze nie umiem robić jakiś tam wielkich pluginów! Dodatek: Ogarniam TeamSpeak, Strony WWW, Oraz inne..
Czy robiłeś/aś już taki serwer [hardcore]: Sam miałem około 3 serwery hardcore po 150 slotów..
Ogólnie ile zajmowałeś/aś, lub zajmujesz się serwerami MC: Posiadałem jeden z największych serwerów Freebuild w Polsce oraz miałem około 15 serwerów mniejszych (50-200 slotów) dodatkowo mam swój mały serwer pvp Na którym za bardzo nie ma co robić!

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...