Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninje Atlantyda

macin21234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam;) Mam pewien problem, gram na pewnym serwerze, o nazwie YmYt2 Od pewnego czasu na pustyni zrobili Te ninje z atlantydy, smoki z atlantydy, itd. Czy sa jakies pliki, dzieki ktorym bede widzil te mooby na sposlzceniu? Poniewaz bije np zolwia, a oni mi odbieraja caly czs po 1k a ja ich nie moge bic, Te pliki przydadza się pewnie nie tylko mi;) z gory dzienkuje, Wynagrodze x2 5* a ten ktory tu bedzie spamował komentami typu: To grja na chinskim launcherze To dostaje 1;] z Gory dzienkuje,

Opublikowano

Podmień z chinskiego metka pliki " pack " bez index'u.

spróbuj podmienić także pliki z folderu " lib "

nie będę gwarantował,że działa,ale na pustyni z tymi plikami jeszcze nie byłem,a na V2 atlantydy mogę wchodzić i wychodzić tak samo jak z V1 do doliny :)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Ja polecam gre na chinskim launcherze :D

A jak nie to podmien sam pack z chinskiego :)

Ale uwazaj , zeby odpowiednio sie nałozył , bo mozesz zjebac clienta :D

jA Nop

Opublikowano

wiem, wlasnie o to mi chodzi, zebym go nie zjeb... ;D To najwyzej zrobie kopie folderu, i spróbuje, jak zadzeila to bedzie 5* ;d

Opublikowano

Podmienilem te pliki, spoko widac moby, ale jest pewien problem : / Gralem na modzie od kamera, i teraz juz go nie ma : /Ktory plik doklanie odpowiada za te moby ? Gram sura Bm i mam miezyk na G ;P i teraz nie mam jednego skila, wie ktos ktory to plik ?

Opublikowano

@ macin21234

Nie dubluj postów... Używaj opcji "EDYTUJ". Zdublować posta możesz jedynie po upłynięciu 24h od napisania poprzedniego ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Kopiuje spoko, ale wtedy mod by Kamer nie dziala, i nie mam jednego skila, nie dobijaj sobie postow spaowaniem!

• 1 miesiąc temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Może trochę jestem nie ogarnięty, ale nie rozumiem. Gram na spolszczeniu i nie widzę ninji, a cały czas coś mnie nawala. Lecz na chińskim - oryginalnym kliencie, też tych mobów nie widzę. To co teraz mam podmieniać?

Gość Mounthains
Opublikowano

już dawno ich pewnie nie ma...

13 grudzień -,- miech temu -,-

warn i close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...