Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zablokowanie wyrzucania itemów na spawnie oraz używania komend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, na serwerze (silnik to bukkitforge serwer postawiony na modach) mam różne błędy z authme, mianowicie ustawiam w configu aby ukrywało itemy przy logowaniu, aby nie dało używać się komend itp. ale serwer na configa prawie że nie reaguje, testowałem pluginy xAuth, CrazyLogin oraz LogMe ale żaden albo nie działał albo coś z nim było nie tak. Muszę zablokować albo flagą z worldguarda lub pluginem wyrzucanie itemków na spawnie i używanie komend, blokuję to flagami ale nadal można wyrzucać itemy oraz używać komend :(

Błagam pomóżcie, bez tego nie mogę zrobić serwera non-premium i wiele osób przez to "cierpi" :(

Opublikowano

Spróbuj zablokować wyrzucanie itemów na spawnie komendą /rg flag cuboid item-drop deny

A podaj config tego swojego pluginu na rejestrację.

343731479829004887779.png

Opublikowano

O ile wiem

Spróbuj zablokować wyrzucanie itemów na spawnie komendą /rg flag cuboid item-drop deny

A podaj config tego swojego pluginu na rejestrację.

O ile wiem on napisał ze nie działa mu zablokowanie komend przez Worldguard

Opublikowano

Witam!

Mam problem, na serwerze (silnik to bukkitforge serwer postawiony na modach) mam różne błędy z authme, mianowicie ustawiam w configu aby ukrywało itemy przy logowaniu, aby nie dało używać się komend itp. ale serwer na configa prawie że nie reaguje, testowałem pluginy xAuth, CrazyLogin oraz LogMe ale żaden albo nie działał albo coś z nim było nie tak. Muszę zablokować albo flagą z worldguarda lub pluginem wyrzucanie itemków na spawnie i używanie komend, blokuję to flagami ale nadal można wyrzucać itemy oraz używać komend :(

Błagam pomóżcie, bez tego nie mogę zrobić serwera non-premium i wiele osób przez to "cierpi" :(

Może wgraj AuthMe Nie wiem czy w xAuth jest takie cos wchodzisz w Config a potem cos pisze gamemode czy cos takiego i ustaw (jesli na ture to ustaw na false jesli na false ustaw na true

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano

Może wgraj AuthMe Nie wiem czy w xAuth jest takie cos wchodzisz w Config a potem cos pisze gamemode czy cos takiego i ustaw (jesli na ture to ustaw na false jesli na false ustaw na true

To już robiłem -.-

Kurwa naucz się proszę Cie bardzo pisać bo gówno zrozumiałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...