Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[C++]Kundorowy Kalkulator{+-*/}v.0.0.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczałem uczyć się C++,i wykminiłem taki oto prościutki kalkulatorek.

http://www.sendspace.pl/file/0d524ac07b8ef778df2afb5

SKAN(Dodam,żebyście sie nie pluli 50 tysiecy razy,że zamiast kalkulatorka dałem wirus ._.)

Robiłem go 1,5 godziny,a więc prosze mnie nie hejtować,że nic nie potrafie,i,że jestem lamus.
Pastebin kodu:

http://pastebin.com/JwRLU5i8

Like na zachęte ? ♥

unibag.png

Opublikowano

Czytałem w innych tematach,że w aplikacjach C++ u niektórych jest błąd(Nieważne jakich).  Brakuje jakiejś biblioteki,nie wiem jakiej,nie jest to moja wina.</p>

@edit

MSV to Microsoft Studio Visual,a dalej  nie mam pojęciia. Czegoś u Ciebie brakuje,bo u mnie normalnie trybi.

unibag.png

Opublikowano

Owszem mógł to pisać 1,5h. :) Niektórzy ucząc się chcą też dogłębnie zrozumieć kod, oraz piszą na poradnikach :P

@ Topic. Ok, rozumiem.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

1,5 h coś takiego? 10 minut nauki i to napiszesz. Następnym razem chwal się kolegom, bo tych kalkulatorów tutaj jest ogrom.

Opublikowano

To jest właśnie hejt,pisałem to jako totalnie świerzy,nie znalem innych języków. Prosze kurwa,odezwali sie ci co forum na PhpBB nie potrafią zrobić.

To nie "hejt". To prawda. "świerzy"... Chyba już wiem dlaczego Ci to tyle zajęło, jak Ty nawet po polsku nie umiesz pisać.

Opublikowano

To nie "hejt". To prawda. "świerzy"... Chyba już wiem dlaczego Ci to tyle zajęło, jak Ty nawet po polsku nie umiesz pisać.

Potrafie pisać po Polsku lepiej od Ciebie,wielki polonisto.

unibag.png

Opublikowano

Hehe co za czopy ^^, mjut dostał bana za słuszny post, po uja wklejać dziecinnie prosty kod, który jest na początku w każdym kursie?

Jeszcze koleś chce lajki bo myśli że jest jakiś pro elo elo...

Ludzie dajcie na luz, dobra napisałeś kalkulator ale uznaj to za naukę i nie udostępniaj bezsensownych kodów które każdy zna lub których jest od groma...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...