Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] League System

PandaPo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobne tematy były pewnie miliony razy ale jakoś nie mogłem znaleźć sensownej odpowiedzi. Chodzi o to, że jakiś tydzień temu wszedłem na silver I. Na początku punkty leciały normalnie aż nagle zacząłem dostawać po +3/5 i tyle samo mi zabierało za przegrane gry. Nie mam pojęcia od czego to zależy. Żeby uchylić wam rąbka informacji na temat mojego konta dodam link do lolkinga. Chyba nie jest on zabroniony na forum : )

http://www.lolking.net/summoner/eune/29203891#profile

80303499_500_s.jpg
Opublikowano

Normalne zjawisko, zawsze przy pierwszej dywizji jakieś ligi po ~50LP będziesz dostawał tyle punktów, to, można powiedzieć, system, który ocenia, czy gracz nadaje się do przejścia do następnej ligi.

Opublikowano

Normalne zjawisko, zawsze przy pierwszej dywizji jakieś ligi po ~50LP będziesz dostawał tyle punktów, to, można powiedzieć, system, który ocenia, czy gracz nadaje się do przejścia do następnej ligi.

Nie od 50 tylko od 80 zazwyczaj. Kazdy tak ma, poniewaz przechodzisz do ligi z ktorej nie da sie spasc, chyba ze nie grales miesiac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zakładając, że zagram DUO z kimś kto jest w Goldzie może mi to pomóc w uzyskaniu większej ilości LP? W końcu lepsi przeciwnicy : )

80303499_500_s.jpg
Opublikowano

Dodam jeszcze, że nie zawsze się tyle dostaje.

Gdy przeszedłem z Easta na Westa, ciągle dostaje po +13, nie ważne czy mam 30 pkt, 50 pkt, czy 90 pkt.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...