Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń lepsza ?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! ;)

Mam pytanie która broń lepsza Zwędzona Stylowa Wspaniałość Wolfganga VS Elita M249 1 klasy

DAJE LIKE ! ZA POMOC !! PROSZĘ SZYBKO ODP. :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Nic do siebie nie pasuje. Wolfgang jest MG na daleki zasięg, Elita M249 - na krótki. Po co wydawać więcej Funds na bronie Zwędzone/Kradzione ... Możesz kupić Wytwornego Gnatogryza Berniego - będzie taniej. To samo z drugą bronią - Super Szwajcar to to samo co Elita. Zaoszczędzisz sporo ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ehh to zależy , wspaniałość wolfanga jest na daleki dystans , a elita 1 klasy na bliski... Poza tym stylowa to samo co zwykła , ma po prostu inny wygląd. Podsumowując , każda z tych broni jest dobra na inny dystans.

mhraed.png

Opublikowano

Nic do siebie nie pasuje. Wolfgang jest MG na daleki zasięg, Elita M249 - na krótki. Po co wydawać więcej Funds na bronie Zwędzone/Kradzione ... Możesz kupić Wytwornego Gnatogryza Berniego - będzie taniej. To samo z drugą bronią - Super Szwajcar to to samo co Elita. Zaoszczędzisz sporo ;)

No tak ale mi chodzi o to że mam 3000funds a dziś jest przecena Elita M249 1 klasy :) i nie wiem co kupic :P poniewaz Wolfanga już mam

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

@UP

Aha, trzeba było tak od razu ;) Kupuj ofertę. Będziesz miał dwa nowe MG. Wypełnisz misje broni, dostaniesz XP, VP. Za resztę dokupisz bandaże. Nawet, gdybyś kupił tego Super Szwajcara, wyszedłbyś na to samo - w ofercie za ~2200 Funds masz dwie bronie, normalnie jedną :) Możesz pomyśleć też o Szwajcarze, zwykłym. Zaoszczędzisz, kupując wiele innych gadżetów xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...