Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dlaczego DH na metin2PL nie podnosi mi sam itemów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

jak w załączonym temacie DH na metin2 PL czyli kamer mod nie podnosi mi sam itemów. Żebym mógł podnieść czyiś item muszę kliknąć na niego myszką a jak dobrze wiem powinien sam podnosić wszystko szybko i sprawnie. Wiem że jest tam opcja pick up czy coś takiego ale jak ją zaznaczę to nie może podnieść itemów bo pisze że nie jest mój... :/ proszę o pomoc z góry dziękuje. :)

Opublikowano

Musisz zrobić pt 2 kontami i później 1 się wylogować i tym co zostanie podnosisz czyjś drop..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

no to właśnie tak robię i gdy podchodzę np pod metina i chcę aby samo zebrało cały drop to nie może bo na czacie pisze że drop nie należy do mnie. a jak kliknę myszką na jakiś przedmiot to zbiera bez problemu... :/

Opublikowano

Musisz mieć pt z inna postacią, po czym logasz ją i na postaci, na której chcesz kraść drop klikasz f6 i przy pozycji DropHack Klikasz ON.

Tyle na temat.

A drop na dh podnosi się myszką.

Opublikowano

refleks pewnie... dobra myszka i tyle... już są wprawieni lub mają jakiegoś płatnego bota lub własnego coś...

Opublikowano

no na to sam wpadłem. tylko chciał bym się dowiedzieć jak robią to inne osoby że drop podnoszą cały na raz

Złudzenie, wystarczy napierdalac myszką po swojej stronie clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...