Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złożenie zestawu

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, podawaliście mi juz kiedys częsci do kupna ale teraz mam już niektóre z nich mam

GeForce 460GTX

OCZ Stealthxstream 500w

Dysk Barracuda 7200 320GB

Nagrywarka

Chłodzenie.

Potrzebowałbym tylko te części których wyzej nie wymieniłem, czyli płyte główną, procesor, nową obudowę, ram no i nie wiem co jeszcze hmm..Najlepiej gdyby dało się to złożyć na morele. Płyte główną chciałbym jakąś najtańszą, na procesor mogę dać do 350 max 400zł, jakąś zwykłą obudowę. Daje lajko, dzięki ;)

Opublikowano

Tamten CPU co podałeś (400zł) + MSI H61 P20 (150zł) + 4GB RAM (100zł) + Brutus 410 (130 zł) i zostają 2 dychy na wysyłkę/pizze

Opublikowano

Jak to tak zamówie to oni mi przywiozą płyte już w obudowie czy po prostu w tej samej paczce będzie wszystko nie złozone? Chyba wezme g2020

Opublikowano

Chyba wezme g2020

i5 i ten pentium to jak niebo i ziemia, pomyśl nad tym

Jak to tak zamówie to oni mi przywiozą płyte już w obudowie czy po prostu w tej samej paczce będzie wszystko nie złozone?

Musiałbyś zamówić złożenie 3 elementów dodatkowo za ~30 zł, lepiej sam podłącz z naszą pomocą

Opublikowano

Kurier wszystko ci przyniesie w jednej paczce.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie wiem właśnie czy będe kupował tą i5 bo ze sprzedawcą sie skontaktuje jak bedzie spoko to wezme ją. Rozumiem że ten Athlon jest dobry? ;D

Opublikowano

Nie wiem właśnie czy będe kupował tą i5 bo ze sprzedawcą sie skontaktuje jak bedzie spoko to wezme ją. Rozumiem że ten Athlon jest dobry? ;D

W grach typu BF3 Multi będzie miał wyższy minimalny FPS, a w grach, które nie wymagają 4 jajek i3 go rozkłada.

Poza tym 2 rdzeni nie łączy się z tymi GTX, bo wydajność od razu spada.

Opublikowano

Dobra to już chyba wiem wszystko co chciałem dzięki, jeszcze jedno pytanie, gdybym zamówił te części dzisiaj to kiedy by doszły? Nie wiem czy poczta w tych dniach pracuje

Opublikowano

Najlepiej wziąć kurierem. W tym tygodniu akurat są święta, ale np. jeśli zamówisz kurierem w poniedziałek to w wtorek powinno być. Pocztą idzie dłużej i nie polecam. Raz sobie kupiłem grę i wysyłka pocztą to opakowanie całe połamane.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dobra zamówiłem te części i napisali że będzie w poniedziałek/wtorek. Jeszcze został do kupna procek

Opublikowano

Ten koleś od i5 nie odpisał do teraz, to chyba już w ogóle nie odpisze. Są jeszcze jakieś dobre procesory na 1155? Nawet używane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...