Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pisanie]Quest na szkate - drop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ma ktoś może quest, który po kliknięciu na daną szkatułkę (ID sobie ustalę) da nam wszystkie przedmioty z tej szkaty, a nie jeden losowy?

Z góry dziękuję za pomoc :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Niestety nie działa, w grze pisze, że drop nie jest skonfigurowany (nie ustawiałem nic w special_item_group, ale po wgraniu questa drop powinien być. Proszę o pomoc :)

Bo wiecie, ja chcę, żeby drop z tej szkaty był obfity :D Znaczy, żeby leciały wszystkie itemy z niego (coś jak skrzynia ucznia), a nie jeden.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze tak sie chyba nie da ..

Juz tlumacze

W special_item_group zawsze losuje pare nigdy nie leca wszystkich to jest tak jakbys mial

5zl 2zl 1zl i 50gr .

Masz 4/4

Jesli chcesz by wypadly wszystkie nawet jak dasz 100% na ich drop to i tak musi byc kilka wykluczonych l

Nie wiem czy mam racje ale tak mi sie wydaje

Opublikowano

Ale jest quest (chociażby na skrzynie ucznia), że wypadają z niej wszystkie itemy jakie zostały ustalone.

Nie da się takiego czegoś pod inną skrzynię? Questem, nie special_item_group, bo tu akurat losuje tylko jeden item.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...