Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z cs 1.6 steam

RuskiCygan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z cs 1.6 steam. otóż jakieś 3 miechy temu kiedy jeszcze grałem na ns, podostawałem przez mojego brata bany permy na moich ulubionych serwach (wiadomo pościągał sobie czity żeby mnie wnerwić.) po 2 miesiącach postanowiłem że kupię steam i nie będzie problemu grać na tych serwach gdzie podostawałem bany, jednak jak już wszedłem na tego serwa (już na steamie) i nagle wyskakuje "Kicked: Zostałeś ZBANOWANY. sprawdź swoją konsolę. i teraz pytanie czy da się grać na tych serwerach na moim cs steam?

p.s. keya kupowałem na steamkeys.pl

Opublikowano

może po prostu dostałeś bana na ip a nie masz zmiennego. wtedy nie pograsz. chyba ze tam programem ukryjesz te ip.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Prawdopodobnie twój brat dostał bana na MAC lub na config, spróbuj usunąć config.cfg, jeśli nie to mogłeś dostać bana na MAC wiec spróbuj na innym komputerze, a jeśli te dwie opcję będą wykluczone oznacza to, że dostałeś bana na IP.

PMK3yt4.png

Opublikowano

zawsze możesz napisać na tych serwach, że zakupiłeś steama i już nie będziesz korzystał z cheatów ; o

na forum mam napisać? coś ty, nie wytłumacze się adminom że brat grał na cheatach.

Opublikowano

Masz stałe IP, steam w takim przypadku nic nie da.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...