Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowy prywatny serwer

J444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na bardzo ciekawym serwerze prywatnym uprzedzam, że jeżeli to tu nie pasuję to zrobię osobny temat :
Na serwerze co prawda grają sami Rosjanie i ja ;p ale kasy na niego nie trzeba wydawać zbroje pvp i rzeczy z is kupujecie u npc za free na 24 wbija nie bez spalenia ale godzinka i całe eq 24 max lvl 98 więc jak się expi na td80 to trzeba do 98 bic :) :link do rejestracji: http://4sfreedom.ser...om/register.php

a gdy się już zalogujecie aby zagrać na seriwie trzeba:

1.mieć tClient 4storyEG,

2. utworzyć od niego skrót,

3. wejść we właściwości skrórtu ,

4.i w Element docelowy : D:\GRY\TClient.exe 79.120.39.153 4816 w tym miejscu muszą być te liczby i można grać

REJESTRACJA MOŻE CZASAMI NIE DZIAŁAĆ

Jak się zarejestrujecie zapraszam na valorian :) i jak coś to piszcie na Adronemus :)

http://ifotos.pl/zobacz/IMG000000_nhahqrx.jpg/

Opublikowano

Ten serwer to Extreme?

Ja nie moge wejśc mam TCclient 4 story eg wpisuje ip co Ty wpisałeś i wyskakuje mi błąd:

"Określona w polu Obiekt docelowy nazwa, "[...]", jest nie prawidłowa, upewnij się czy nazwa pliku i ścieżki są poprawne"

Sprawdzałem lokalizacje pliku i dupa :P Pomożesz?

Opublikowano

Przez ostatnie kilka dni nie mogę wbić na serva nie wiem dlaczego :/ ale jak serv wróci to napiszę

Opublikowano

super nie mozna sciagnac kilenta z tej strony co podąłes

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...