Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoze Ktoś? W Koncu!

Nowy!())

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem serwer wq tego poradnika

To jest ukryta treść, proszę

ale gdy wejdę na stronę z twojeip.wp.pl nom stop zmienia mi się IP i Host

i może dlatego mi też rejestracja nie działa co zrobić żeby mi się przy każdym nowym połączeniu z netem nie zmieniało IP

i czy da się z zmiennym IP postawić serwer na GLOBALU ??? Nie wiem nawet rejestracji zrobić nie mogę o nom stop IP mi się zmienia POMOCY!!!!

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

Moze przestan uzywac proxy dla przegladarki? I na zmiennym da sie postawic server ;x

brak ;<

Opublikowano

Jak Ci sie zmienia IP co jakis czas, ciezko bedzie z postawieniem serwera na globalu. Aczkolwiek mozesz skorzystac z programow maskujacych IP, czyli nada Ci jakies IP dla np stanow zjednoczonych, ale po wylaczeniu programu i ponownym wlaczeniu, znowu Ci zmieni IP...jedynie Cie ratuje hamachi, ale o tym juz zapewne wiesz...

Bardziej drastyczna opcja. Zadzown do ISP i zapytaj ile kosztuje wykupienie stalego IP..mysle ze kolo 10zł na miesiac wiecej do netu.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

wejdź na strone no-ip.pl/com dzięki temu założysz serwer na globalu ze zmiennym ip(pod warunkiem, że nie masz routera, jak masz router to pozostaje tylko hamachi)

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...