Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] ByPass PunkBuster by Torrex

Torrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

ByPass PunkBuster by Torrex

1345546499-U274919.png

Battlefield3

Hack

1345546520-U274919.png

Mam do zaprezentowania prosty programik ,który pozwoli Ci zagrać na starych cheat\'ach na serwerach z PB bez możliwości dostania BANA. Programik ubija proces PnkBstrB.exe ,ktory odpowiada za wysylanie/odbieranie pakietów .
Działa ok.15-20min jeśli nie odmrozicie procesu z powrotem.

1345546528-U274919.png

42158607833026345310.png

1345546563-U274919.png

1. Włączamy grę.
2.Przy menu wyboru broni włączamy ByPass'a. ( Jako ADMINISTRATOR )
3. Włączamy np.starego Trainer'a.
4.Gramy !

1345546568-U274919.png

1345546578-U274919.png

Źródło: Torrex

Generator by

torrex.png
Opublikowano

I co działa to czy nie ?

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Rly ?

Nie wyskakuje ci komunikat ze Handshaking failed ?

Albo że Pnbstr.exe is outdated ?

Najpierw to trzeba ten plik zablokować :D

OndteAw.png
Opublikowano

Zwykły gówniany bubel który nie działa ;/ Szkoda.. ;x

Ps: wyskakuje że nie wykrywa wgl Procesu Punk Bustera.

image.png

Opublikowano

@UP odpal jako administrator plik wsadowy.bat bo inaczej nie ubije pkbstrB.exe i tak jak mówiłem działa przez ok 10 min jeśli nie nastąpi unfrezze . Jasne jest przecież to ,że na serwerze z PB ,kiedy zostanie przerwana praca programu zostaniemy wyrzuceni,lecz dostaniecie kicka z wiadomością o nieprawidłowym odbieraniu pakietów ,a NIE BANA !

torrex.png
Opublikowano

Co chwile wywala jak mam hacka dosłownie co 1/2 min twój program nie działa.. ;/ "Błąd nie odnaleziono procesu "PnkBstrB.exe".

image.png

Opublikowano

Przecież było wiadomo że ten plik na dłuższą metę działać nie będzie.

Autor wstawki napisał wyraźnie że działa pierwsze 10 min potem dostajecie kicka z serwera a nie bana jak to bywa w większości przypadków.

Cieszcie się tym co dostajecie a nie tym czy dobrze działa każdy hack ma swoje wady i zalety.

A jak chcecie mieć dobrego cheata to sobie kupcie i nie wybrzydzajcie.

Bo od dłuższego czasu nic ciekawego do BFa3 się nie pojawia na forum a szkoda.

Pozdrawiam!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Up ^^ ale ten jego program wgl nie działa ani w najmniejszym stopniu to z czego tu się cieszyć ? ;o Wyjaśnij ty mi to :D

image.png

Opublikowano

Up ^^ ale ten jego program wgl nie działa ani w najmniejszym stopniu to z czego tu się cieszyć ? ;o Wyjaśnij ty mi to :D

Czasami warto się cieszyć z tego co dostajemy od kogoś zupełnie za free.

Ja szczerze mówiąc tego nie pobierałem bo od samego początku wiedziałem że to nie będzie działać.

Ale skoro autor wstawki powiedział cyt"Działa przez pierwsze 10 min potem kick z serwera a nie ban" więc musiał to testować nie mam zielonego pojęcia co złe robisz że ci nie działa nawet przez te 10 min.

A powiedz mi jakiego cheata chcesz / chciałbyś odpalić ?

Opublikowano

Odpal go jako administrator ,dopiero wtedy jak już gra Ci się załaduje i będziesz w menu wyboru klasy , To ,że wyświetla Ci ,"ERROR" to dobrze. Na początku proces zostaje ubity ,a potem to jest tylko pętla ,w razie gdy usługa PunkBuster znowu się włączy.

torrex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...