Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Achievment "Mocne uderzenie"

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem , zrobiłem achivment na maxa "mocne uderzenie " i z nagrody tej ostatniej nie dostałem samochodu - pisało że do wygrania jest pakiet z samochodami-nagrodami . Nie było tam ani jednego samochodu . To bug czy tak ma być ? Strasznie się zawiodłem bo polowałem na jakiś fajny samochód z tej nagrody :angry:

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Z tego co wiem to tam jest błąd w tłumaczeniu i zamiast pakietu kart z samochodami jest tam pakiet złoty

Opublikowano

Chyba jaja se robicie to ja wbijam te 3000 rozwalonych wozów i pakiet złoty? Czy to pewna informacja?

Edit:

Zdobyłem to osiągnięcie i faktycznie był pakiet złoty.... Tyle się nagrałem i zj@#!#y pakiet złoty. Nie mam pytań.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Niestety to prawda. A chuje z EA nic z tym nie zrobią... Żeby chociaż poprawić to tłumaczenie ale nie kurwa bo po co .... Mam nadzieje że zmiany w EA będą na lepsze bo to co obecnie się dzieje to zwykłe kpiny. Łby już dawno powinny tam polecieć bo już 2 lata w chuja lecą ze wszystkim ...

Opublikowano

to że źle przetłumaczyli pakiet, to jeszcze jest pikuś. dla mnie osobiście większym problemem jest to, że nie zalicza mi ani hajsu ani reputacji za wyścigi, to jest dopiero mega zajebistością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...