Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S] Last Chaos Solo Server EP1

diego125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL Po co takie tematy robic jak na kazdym Forum cos nie działa z plikami 8S

To jak ktos w koncu da działajace pliki Last Chaos EP1 i napisze jak to odpalic ? :mellow:

Opublikowano

O co kolego Ci chodzi? Moze wytłumacz nam, o co Ci chodzi? Pliki serverowe? czy ? Wyslawiaj sie jaśniej jak możesz, wtedy moze bd w stanie Ci pomoc.

Opublikowano

Chce sobie ustawic na kompie solo Last Chaos ep1 i szukam kogos to ma baze danych i Clienta ep1. Programy mam wiem jak to zrobic tylko problem jest z clientem ep1. Znalazłem kilka tematow i w kazdym brakowało clienta link był ale nie działał.

Opublikowano

Linoskoczek ale nie kazdy ma tak ogarniete lc jak ty =.= ja sie dopiero tego probuje troche nauczyc, był bym wdzieczny za jakąś pomoc z tym tematem...

Opublikowano

Ale tu nie ma nic do ogarniania, wystarczy pierwszy lepszy client z serwera EP1 tak jak napisałem + IPchanger, żeby pozmieniać w sl.dta. Więcej nic nie trzeba. Jak chcesz IPchangera to pisz PW, bo nie chce mi się wsadzać tutaj i skanu wysyłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...