Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LP

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Po wbiciu srebra I z srebra II zacząłem często przegrywać . Dostaje po +3-4-5 pkt za wygraną i -3-4-5 za przegraną . Chciałbym odbudować moje ukryte pkt ELO , żeby pkt leciały i spadało po +-20 . I tutaj pytanie , ile muszę wygrać , a ile przegrać żeby odbudować statystyki ?

Opublikowano

A ile masz LP? Bo jeśli jesteś w pierwszej dywizji i masz powyżej 80 lp to wtedy tak mało leci.

A jeśli nie, to musiałbyś teraz wbić pewnie z 10-15 więcej wygranych, żeby normalnie leciało.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tutaj nie jest wymagane żadne odbudowywanie statystyk. System jest tak stworzony, żeby grę z dużą ilością LP nieco utrudnić, jeśli chcesz dostawać normalną ilość punktów to musisz przejść do kolejnej dywizji, gdzie już znowu będzie lecieć normalnie ale przy końcu znów mniej.

Opublikowano

Czyli mam wygrać 30 gier pod rząd żeby mieć serie do golda? Posiadam 10 pkt ...................

aa... jak masz 10pkt to inna sprawa, bo system nie zmniejsza ci Lp za możliwość bliskiego awansu. Dostajesz punkty w zależności od poziomu trudności przeciwników, jeśli chcesz mieć więcej punktów to musisz mieć trudniejszych tym samym musisz nabić jakiegoś streak'a winów. Z czasem punkty powinny "ustabilizować się".

piekielny post 666

Opublikowano

Zrób sobie przerwe kilka dni, potem fajnie się gra bo wszystko wychodzi : )

@Edit żeby wbić streake oczywiście.

++

Opublikowano

Czyli mam wygrać 30 gier pod rząd żeby mieć serie do golda? Posiadam 10 pkt ...................

Nikt ci nie każe pod rząd wygrywać, możesz wygrywać 2, przegrywać 1, w końcu dobijesz do golda.

Poza tym takim sposobem szybko odbudujesz ukryte mmr.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nikt ci nie każe pod rząd wygrywać, możesz wygrywać 2, przegrywać 1, w końcu dobijesz do golda.

Poza tym takim sposobem szybko odbudujesz ukryte mmr.

Chciałbym wygrywać po 2 i przegrywać 1 , ale jest na odwrót , wygrywam 1 przegrywając 2 . Nigdy się nie skarżyłem na noobów , ale to co zdążyłem zauważyć , gdy tylko gimbaza napisała sprawdziany + majówka , to przechodzi ludzkie pojęcie :3 Właśnie wygrałem grę +3 LP ( dodam , że byłem last pickiem :D ) . Mam nadzieje , że po długim weekendzie wszystko wróci do normy :3 Zamierzam też sobię zrobić przerwe i pograć z kolegą w Cs'a . Pozdrawiam wszystkich , temat do zamknięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...