Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Gra sportowa! Siatkarska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w planach stworzenie gry sportowej o tematyce siatkarskiej(wcielamy się w zawodnika), gdyż na naszym Polskim rynku jest mało tego typu gier(konkretnie siatkówka), a jeżeli już są to bardzo kiepskie.

Otóż potrzebuję pomocy w stworzeniu gry.

Konkretnie potrzebuję ludzi na stanowiska :

*Coder/Web master (znajomość języków programowania stron www)

*Tester

*Grafiką zajmuję się ja, ewentualnie zostaną dobrane osoby w trakcie realizacji projektu.

Dokładny opis gry, co i jak ma wyglądać przeprowadzę z członkami zespołu prywatnie. :) Wszystkich chętnych proszę o wiadomość na PW lub odpowiedź pod tym postem :)

Zespół :

Pearl0PL - Coder

ezcidA - Tester

Co zostało wykonane :

-Zaprojektowanie strony www

-Zakodowanie strony głównej

m7sxhh.gif
Opublikowano

Jeżeli będzie to coś ciekawego, mogę zająć się stworzeniem WWW, oczywiście z pomocą grafika, którego znajdziecie :D

Opublikowano

*Coder/Web master (znajomość języków programowania stron www)

Chętny

Dodaj mnie na skype : dafcio.bielo :)

jeszcze podaj jakieś konkretne wynagrodzenie

Ciężko mi jest na chwilę obecną mówić o wynagrodzeniu. Pierwsze pieniądze zyskane z gry będą w 100 % przeznaczone dla coderów i grafików.

m7sxhh.gif
Opublikowano

powodzenia w szukaniu ludzi, którzy temu podołają za takie wynagrodzenie

Oczywiście to nie będzie pierwsze wynagrodzenie 20 zł (tyle ile się uzyska) tylko to będzie większa kwota zebrana i wypłacona dla każdego + co miesiąc wynagrodzenie.

m7sxhh.gif
Opublikowano

powodzenia w szukaniu ludzi, którzy temu podołają za takie wynagrodzenie

Człowieku myślisz tylko o wejdę na mpc znajdę barana i wezmę wynagrodzenie zrobiłem 2 skrypty i kasa na stół

nie tylko na kasie zycie polega dla mnie pomysł ok mogę zrobić grafikę czyli tło napisy :D

Opublikowano

Zgłaszam się na CODERA !

Języki które ogarniam: HTML (w stopniu 8/10) i CSS (w stopniu ogarnięcia najprostszego backgrounda, mogę się douczyć, ponieważ jest to łatwy język)

Na razie nie mam co robić, ponieważ w moim ówczesnym projekcie jakiś gościu odwala robote za wszystkich webmasterów.

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...