Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2Mod_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam parę pytań ?

1.Czy trzeba jakieś instalować lub coś zmieniać by nie dostać bana ?

2.Czy bezpieczne jest używanie tego bota do dropu w lochu trudnym medali,zbierania itemów,dropu z metinów ? C

3.Po ile dniach możlwiy ban lub godzinach ?

Gram wojem mentalem 54 i dropie w lochu trudnym bądz na metinach i mam pro eq i czy mi się opłaca bocić nic by zbierac yang i itemy ? wykryc metiny ? Bo szkoda jak bym dostał bana

Opublikowano

1. Nie.

2. Cheatowanie nigdy nie jest bezpieczne.

3. Jedni dostają bana po jednym dniu, inni po kilku miesiącach cheatowania nie są banowani.

Obecnie to jedne z najlepszych sposobów na zarobienie Yang.

Opublikowano

Co do 3 punktu, nie po ilu dniach dostaję bana, to wszystko zależy od użytkownika :) Ja np bardzo dobrze używam kmr i nie mam bana od ponad 3 lat no to :)

Musisz uważać bardzo na użytkowanie, miej włączoną opcję gm detector :) na quit, raz mi to skóre uratowało ;)

Opublikowano

dodam iż ja będę cały czas przy kompie ,i aby mi jest potrzebna funkcja podnoszenia yang no i szukania metin2.

to jak go używać by nie dostać bana ? jakieś porady

Opublikowano

1.Czy trzeba jakieś instalować lub coś zmieniać by nie dostać bana ? Nie

2.Czy bezpieczne jest używanie tego bota do dropu w lochu trudnym medali,zbierania itemów,dropu z metinów ? C jeśli będziesz cały czas przy koncie to jest bezpiecznie (zawsze możesz dostać bana, ale bardzo mała na to szansa)

3.Po ile dniach możlwiy ban lub godzinach ? nie można określić kiedy, jak zostaniesz złapany to dostaniesz, ja na kamerze bany tylko dostaje za FB lub waithack jak GM przyłapie albo ktoś podkabluje, reszta opcji jest bezpieczna używana rozsądnie (np. bez ustawiania speeda na 300 i latanie po m1 na ch1 itp.)

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

1. Nie

2. nawet za DH nie dostaniesz bana.

3. za kamer moda nie dostaniesz bana szybko, predzej po kilku dniach za np. fb, który wykrywaja logi.

Opublikowano

Jak będziesz używał moberhacka + waithacka lub fishbota to po logach cie zjedzie tak to nie ma szans na bana :-)

Opublikowano
1.Czy trzeba jakieś instalować lub coś zmieniać by nie dostać bana ? Nie.

2.Czy bezpieczne jest używanie tego bota do dropu w lochu trudnym medali,zbierania itemów,dropu z metinów ? Nie bezpieczne

3.Po ile dniach możlwiy ban lub godzinach ? Jeśli chodzi o czas bana to raczej perm

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...