Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd ściągnąć Lost

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakąś stronę gdzie można ściągnąć lost zagubieni 2 sezon? Nie mam czasu na kompie to na telefonie bym sobie obejrzal. Albo chociaż the walking dead.

Opublikowano

Dobry gust kolego :) Ja osobiscie, tez nie mam czasu na filmy, dlatego TWD ściągam i jestem w połowie 3 sezonu xDD Pytanie gdzie ja to ściągam? Torrenty ^^

Opublikowano

Piractwo? Heh. Nie będę tego rozpszechwrzeniał, na własny użytek :) Istnieje prawo w Polsce, że mogę mieć to na dysku przez 24 godziny. ;)

btw. według ciebie oglądanie filmów na internecie to też piractwo? bo wkoncu filmu nie kupiłeś.

Opublikowano

Racje ma ;]

@topic

Mozesz ewentualnie ściągnąć adobe flash player czy cos.. i ogladac przez neta, przez wifi na fonie.

Opublikowano

Niestety nie mam u siebie wifi, ale dzięki za pomysł. Co do torrentów to długo to będzie szło co widzę, 7 seedów a 23 leecherow.

Opublikowano

Piractwo? Heh. Nie będę tego rozpszechwrzeniał, na własny użytek :) Istnieje prawo w Polsce, że mogę mieć to na dysku przez 24 godziny. ;)

btw. według ciebie oglądanie filmów na internecie to też piractwo? bo wkoncu filmu nie kupiłeś.

Nawet jeśli na własny użytek na 24h, to i tak to forum tego nie popiera.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...