Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dobre do rzeczy. Narodził się plan w mojej głowie aby bardziej poznać budowę forum. Hmm mam doświadczenie w robieniu stron internetowych... Lubię to, brak mi pomysłu o czym ma być forum które planuje... Myślałem że o PS3 i wszystkim co z nim związane, podobne do tego forum, ale chciałem słyszeć wasze propozycje, może będą lepsze. Wiele ludzi przewija się przez "pogaduszki" może ktoś ma świetny pomysł i chciałby się z nim podzielić :)

Pozdrawiam!

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Nie Radzę ci:

Robić forum o hackach

Radzę ci:

Forum o np. anime,

takie fora są ostatnio w modzie i dosyć dużo ludzi zaczyna oglądać anime.

Jescze z 2-3 lata temu prawie nikt nie słyszał o anime.Teraz jest to rzecz normalna i akceptowana ;].

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie Radzę ci:

Robić forum o hackach

Radzę ci:

Forum o np. anime,

takie fora są ostatnio w modzie i dosyć dużo ludzi zaczyna oglądać anime.

Jescze z 2-3 lata temu prawie nikt nie słyszał o anime.Teraz jest to rzecz normalna i akceptowana ;].

czy robiac o anime forum nie narusze praw autorskich wstawiajac np. filmik :)

up masz jeszcze jakies propozycje bo z anime znam tylko kochane "dragon ball" :)

Opublikowano

Zakaz reklamowania for (również informacje o chęci zrobienia takiego).

8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
podobne do tego forum

Nie radzę, było pare śmiałków i żadne z nich nie przetrwało nawet tygodnia, a wierni spamerzy MPC Forum wreszcie się na coś przydali i zaspamowali forum rodzącej się konkurencji wiadomościami typu "[beep] mi z tym forum". =)

Twój temat łamie regulamin więc bądź ostrożny, takie wypowiedzi drażnią administrację.

Ale jeżeli chcesz chociaż spróbować to odradzam :

- Anime (jest ich zbyt dużo)

- Hacki (trudno utrzymać takie forum, trzeba mieć duże doświadczenie w programowaniu, dobrą reklamę oraz dużo cierpliwości)

- PBF (ostatnio zrobiła się moda na właśnie takiego typu gierki 'Play By Forum', sam mam zamiar zrobić takie forum z pomysłową tematyką)

- Popularne Gry (brak doświadczenia i forum leży)

Jak już wspomniałeś chciałeś zrobić forum o PS3, a ja trochę przerobie twój pomysł.

Możesz zrobić forum o elektronice która powiązana jest z wszelkiego typu grami czyli o konsolach oraz o PeCeCie.

Wii, xBox, PeCeT, Ps3, Ps2 etc.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Hmm....

Jeśli uprawiasz jakiś sport czy w coś grasz możesz o tym zrobić forum.

Forum to takie coś w którym ludzie wypowiadają się na dany temat ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zakaz reklamowania for (również informacje o chęci zrobienia takiego).

rozumiem... a jakie forum zareklamowałem...

edit@@

dziękuje bardzo za wypowiedzi. daliście mi dużo do myślenia.

Opublikowano

rozumiem... a jakie forum zareklamowałem...

Jesteś (ekhem), czy na prawdę nie rozumiesz?

Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Napisałeś aplikacje na Kidmoderatora działu Metin2 a ty odwalasz takie rzeczy że chcesz robić strone własną? Phi

Opublikowano

Napisałeś aplikacje na Kidmoderatora działu Metin2 a ty odwalasz takie rzeczy że chcesz robić strone własną? Phi

Wsypał sie koles :D

P.S Zrob forum o mnie :D

jA Nop

Opublikowano

ehh nie rozumiecie...

napisałem aplikacje gdyż chce pomagać innym, lecz twierdze że sam również dzieki temu mogę się dużo nauczyć. forum te bardzo mi się podoba, interesuje się tymi sprawami i narodził się w mojej głowie plan zrobienie swojego lecz tak jak napisałem dużo jeszcze wiedzy mi brakuje, zostając kidmodem poznam bardziej moderatorów (choć by Mou), bardzej zrozumiem wszystkie obrzędy i oczywiście zdobędę doświadczenie :)

pasikrowka@@

czy tak jak mówisz forum o grach i konsolach nie łamie praw autorskich danej gry czy konsoli...

Opublikowano

ehh nie rozumiecie...

napisałem aplikacje gdyż chce pomagać innym, lecz twierdze że sam również dzieki temu mogę się dużo nauczyć. forum te bardzo mi się podoba, interesuje się tymi sprawami i narodził się w mojej głowie plan zrobienie swojego lecz tak jak napisałem dużo jeszcze wiedzy mi brakuje, zostając kidmodem poznam bardziej moderatorów (choć by Mou), bardzej zrozumiem wszystkie obrzędy i oczywiście zdobędę doświadczenie :)

pasikrowka@@

czy tak jak mówisz forum o grach i konsolach nie łamie praw autorskich danej gry czy konsoli...

Nie, nie łamie, będzie to zwykła fanowska strona. Jeżeli chcesz już robić forum o PS3 i ogólnie konsolach musiał byś zadbać o to, aby zagościli się tam jacyś ludzie obeznani ze sceną. Wątpię aby to Ci się udało <_<

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

kolega chce stworzyć forum to niech tworzy - regulamin zabrania o tym mówić to fakt ale nikt nie podpisywał umowy lojalnościowej z MPC

co do jednej z powyższych wypowiedzi to prowadzenie forum o hackach nie zawsze idzie w parze z programowaniem - popatrz sobie na to ile to forum ma użytkowników i ile jest hacków produkcji MPC.

ja nie namawiam do tworzenia własnych stron czy for ale nie dajmy się zwariować z tymi zakazami!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden