Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] strzelba

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo admini tych serwów mają coś z głową. A są jeszcze serwery, na których połowa broni i gadżetów jest zabroniona ale nigdy nie ma adminów więc można mieć co się chce.

Opublikowano

Może coś mają z głową,ale pomysl- nie denerwuje cię gość, który koksi Usasem. Tak samo jak RPG vs Infantry czy no C4 on flag/Mcom. Ale nikt tego nie przestrzega, bo jak admin jest w twoim teamie, to cię nie kiknie, chyba, że coś z nim nie tak.

Opublikowano

Bron jak każda inna.... usas rządzi.... jak macie problem zmiencie gre :PPPP hahaha polaczki płaczki :P

x

Opublikowano

powiedzenia typu shootgun noob według mnie są śmieszne, najmniej noobskim shootgunem jest spas-12, a każdy admin ma brawo ustawić regulamin na swoimm serwie

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

To jest tak, jakby na serwerze nie wolno było: mp7,mg36,famas,qbb,m95,shotguns. Te bronie są stworzone,by nimi grać,a nie je zabraniać.

Opublikowano

Dokładnie... Z dwudziestu metrów zabrać więcej niż 2hp? Powodzenia... Strzelba to tylko dodatek 4fun, ponadto w chyba każdej grze najprzyjemniej mi się nimi strzela. Ale nie, p4f musi być inny -,-

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Może dlatego, że np. na Sharqi na wielu rogach budynków, są skrzynki, za którymi tacy delikwenci się campią i jak ktoś do nich podejdzie to biorą na hita. Z resztą nie wiem, na co narzekacie. Są serwery gdzie shotguny nie są zabronione. Jak admin uważa, że jakieś bronie są op to je blokuje na serwerze i tyle ;) , to tak samo jak w BF3 Usas-12 + Odłamkowa, na 100 metrów na hita lol :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tutaj nie ma USASA-12 z odłamkową co bierze na hita na 100 metrów tylko normalna strzelba co bije na 10 metrów.

A są zabronione bo admin widać za często dedał i zakazał.

Najlepiej grać na serwach EA, przynajmniej nie ma zakazane strzelby zakazane pojazdy zakazany nóż zakazane all prócz M9 i G3, PP2000,MG3 i SV-98 (o ile nie ma zakaz snajperów :D)

LOL

Opublikowano

ja ostatnio widziałem serwer only oman z zakazem na heli i jety (lol), a za zabicie 2x z rzędu ( tak, że na statach po prawej był twój nick jeden pod drugim) to banowali na zawsze.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Przecież shotguny są po to aby nimi grać i nie rozumien tych adminów którzy za to kickuja. Na strzała to weźmie cię z bliska a z daleka trzeba się pomeczyć. Raz wbiłem na sewer no shotgun i uzyłem usasa ale w nikogo nie strzelałem był gościu obok mnie z drużyny i napisał "Gouda has usas. I hear it." No i co? od razu kick. A nawet nie miałem zamiaru z niego zabijać.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...