Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Konto zostało zablokowane.

MrMicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na postać a tutaj konto zostało zablokowane. Wchodzę na e-maila, a tutaj taki **UJ. :D

1.jpg

1.jpg

Tak to teraz wygląda w metinie jak Cię przyłapią na łowieniu rybek. :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Haha, ja raz dostałem na 14 kont bana, na przyszłość wiem że trzeba robić każdego bota na innym emailu ; 3

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Mhm. Ja też tak robie już ^^.

A pomaga mi w tym strona:

http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html<--- Strona na której otrzymujemy losowy adres e-mail który działa przez 10 minut a potem automatycznie się usuwa i generuje nam nowy. :)

@Edit.

12.02? :D Chyba nie dziś.. xD

No, nie dziś. A gdzieś napisałem że dzisiaj? ^^

@Edit2.

Dodam że, główna postać + drop nie zostały zbanowane. Ucierpiałem tylko na stracie 1 buffa - Owego sprawcy bana na którym łowiłem.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Kahan słabo... Ja miałem raz 231 kont zbanowanych ^^ Za łowienie exp bot itp xD.

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

o.O

To nieźle. Może czas zrobić jakiś osobny temat, gdzie będą umieszczane rekordowe ilości zbanowanych kont? xD

//Reklama OFF.

Opublikowano

Hahahah, ale się posypało :P

Tyle dobrego, że dają bana na konta z 1 mailem a nie na IP.

Czasem banują wszystkie na 1 ip ;)

Opublikowano

UP o ile mi wiadomo od kilku GM'ow na pl nie ma bana na ip tylko jest ban na maila. Pomysl sobie jakby ludzie ktorzy maja radiowke na jakies wiosce albo w bloku i mieliby takie samo ip to wszyscy lapaliby bana przez 1 przyglupa

9gm1.jpg

Opublikowano

Hah , ładnie , ładnie ;) Wszystko na 1 e-mail poszło albo grałeś właśnie na tylu kontach na raz . Więc jak zbanowało ci jedno konto to przy okazji wszystkie , bo ban poszedł na IP :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...