Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BF2

BtL

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Posiadam problem z wczytywaniem odznak w modzie bf2 48 odznak. Otóż dodałem do sql.inl dane do bazy oraz tak jak w poradnikach - amx.cfg. Gdy dodałem dane do sql.inl, skąpilowałem ponownie plugin i wrzuciłem na ftp serwera nowy bf2rank.amxx. Po resecie serwera wyśtępowało tylkoo - "Wczytywanie odznak..". W konsoli nic nie było napisane.

Tak dodałem dane w sql.inl :

g_SqlTuple = SQL_MakeDbTuple("localhost", "p26******_bf2", "***********", "p26******_bf2");

Dodam, że baze posiadam na proserwer, ale próbowałem także na pukawce i występuje podobny problem.

Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, a zarazem o wyjasnienie po krótce co i jak, pozdrawiam. :)

Najlepszy cs 1.6 nonsteam download do pobrania już teraz!
download cs 1.6

Opublikowano

skoro masz na proserwer to local host nie będzie localhost tylko twojastrona.xaa.pl

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Nowicjusz
Opublikowano

OK. Ale jak dalem na pukawka dane z bazy to tez nie dzialalo, a powinno. Wiec moze cos jeszcze nie tak?

Tak w ogole dodalem te dane w sgl.inl dlatego, ze nie chca mi sie utworzyc tabele w PMA, a wszystko dodalem do amxx.cfg, odkomendowalem w pluginie itp. Moze znalbys rozwiazanie dot. tego problemu?

Najlepszy cs 1.6 nonsteam download do pobrania już teraz!
download cs 1.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...