Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - Hajs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam sobie taki pewien kanał.

Statystyki:

63 widzów.

15k wyświetleń.

10 filmów

Chciałbym mieć kasę z tego (partnera). Złożyłem rekru na tgn.tv i odrzucili mnie.

Dlatego nie wiem co mam zrobić. Chcę mieć konto partnerskie i kropka. Albo hajs ;/

Co zrobic? Help me :/

Tworzę strony www na zamówienie :)[PISZ PW]

Opublikowano

Jeżeli tworzysz filmiki dla hajsu to możesz sobie z góry odpuścić (takie moje zdanie). No ale jeśli nie to cierpliwie czekaj, aż zdobędziesz więcej ludzi. Wtedy możesz aplikować do Agory/TGN lub innych networków. I nie licz na zarabianie fortuny przy 63 widzach. Przy tych statystykach dostaniesz może max 5$ na miesiąc w AdSense.

Opublikowano

A jeszcze mam takie pytanko. Kolega mojego kolegi został zaproszony do TGN.TV a ma 800 wyświetleń i 72 subsrkypcji. Jakim cudem ? MichuTV13

@EDIT

P.S

słabą ma aktywność na kanale i wgl.

Opublikowano

Znam dobry przepis (sam miałem kanał prowadzony z kumplem +/- 1000 widzów inie robiliśmy tego dla kasy, a dla przyjemności)

- Filmiki z pomysłem, dobrym montażem i jakością.

- Jeżeli filmiki nie wymagają jakiegoś wielkiego wkładu (dobry net, komp = szybkie renderowanie oraz wrzutka)

to rób 3-4 filmiki na tydzień

- Jeżeli wymagają więcej czasu, to uwzględnij to w opisie kanału

- Staraj się być oryginalnym, nie podpierdzielaj nic z filmików innych ludzi.

- Nie nagrywaj minecrafta.

- Dobry głos, ja wyłączam wydzierające mordę dzieci po ok. 2 sekundach filmu... Chyba, że mają coś, co mnie interesuje :P

Takie moje porady.

graphic.png

Opublikowano

MIi ogólnie chodzi o te tło i o kilka groszy, filmy mi sprawaiją przyjemność, ale chciałbym mieć partnera. Ten MichuTV13 z "TGN.TV" chyba coś kręci. Jest jakiś słaby partner ? Taki żebym się ja dostał ?Pewnie istnieje takie coś bo ten ziąą ma partnera ;/

Opublikowano

nie ma mocy, malo widzow xD

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

>63 widzów

>zarabianie

wracaj na kwejka gimbo

nie będę tu się wyzywał, ale mnie wkurwiasz platfusie. Grzeczniej nie idzie ?

RPM network:

socialblade.net

Tam się na pewno dostaniesz ;)

Jak złożyc rekru ? :P i czy będzie tam tło partnerskie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...