Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto wracać do gry?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie, za dużo cheater'ów. Gra przypomina mi Combat Arms. <_<

Ma zmienić się team, więc poczekaj chwilę.

Nowy team może coś zmieni.

Opublikowano

ja tam gram dawno nie grałem xD ale z cheaterami może jest to wkurzające z autofinishem ale nie jest aż tak źle da się jeździć fajnie że jeszcze dodali achiwmenty xD dużo częściza darmo :)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Nie grałem 6 miesięcy i jakiś czas temu znowu zacząłem znowu w to grać.
A właściwie to nie wiem czy można to nazwać grą.
Jest tyle oszustów że się nie da grać.
Kiedyś to było można sobie dojechać na 2 miejscu ale teraz to nawet na 2 się nie da dojechać.

Krótko mówiąc dno...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Ja wszedłem po rocznej przerwie i za ciekawie nie było, na kilka wyścigów to ponad połowa z cheatami.
A co do samej gry, dosyć ciekawie pozytywnie wszystko się pozmieniało, ciekawy system z unlockami etc.
Cóż, szkoda że to już nie ta sama gra co 2 lata, półtora roku temu gdzie wszystko wyglądało inaczej niż teraz. :)

lownfast

Opublikowano

Gra jest naprawdę fajna i wciągająca, cały czas coś się dzieję chociaż powoli. Mimo to, że hackerów jest okropnie dużo to polecam. Niebawem ruszy MPC RT i będziemy starali sie robić

też jakieś częstsze spotkania ogólne, użytkowników forum, tak żebyśmy mogli się pościgac między sobą normalnie i legalnie, a im więcej graczy tym lepsza będzie zabawa.

Serdecznie zapraszam do gry :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Kris-new? Paradox? Tępiciel? Czyzby powrot? ^^

W gre sie oplaca grac tym bardziej, ze niedlugo ruszy mpc racing team i bedziemy sie scigac miedzy soba i bez hackow, spotykac itp ;)

Niestety hackerzy byli i nadal sa, ale zmienia sie team gry, moze cos na to poradza <i co ja mam tu myslec. Dadza zabezpieczenie, dzial padnie, nie dadza, gra padnie, i co teraz?>

Wiec wracajcie i zapisujcie sie do mpc racing team! ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...