Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] hacki

ameno12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj sobie gram i Gragas patrze a tu ma po 1k+ obrone i obrone magiczną wiem ze jak sie jest afk to tak sie dzieje ale to nie to bo on bil i wgl ;d i pisal na czacie noobki itd czy może mi ktoś dać linka do tego hacka ?

Opublikowano

Tylko i wyłącznie bug wizualny, tak naprawdę nie ma takiej ilości armora i MR.

Opublikowano

Taki hack nie istnieje, bo gdyby istniał to ktoś musiałby wbić do maszyny riotu.

To najprawdopodobniej bug, pewno dostał 1k defa za afkowanie, a wrócił tylko bonusy zostały.

Linku nikt ci nie poda bo nikt takiego czegoś nei ma.

Opublikowano

nie nie nie to dziala na wymuszaniu afk gral a pod koniec bitwy pisalo ze byl afk jak sie jeszcze smial z nas ze fajna gra ... to napewno hack ... na poczatku gry juz mial to a afk wlacza sie po paru min

nie wyszedl ani razu z gry

a , i jeszcze na hita rozwalil barona wiec ? ...

all miniony mial na hita mobki*

Opublikowano

Pierdolisz głupoty, skończ trollować.

Takie coś nie istnieje i istnieć nigdy nie będzie, jeżeli miał 1000 armora i 1000 MR to znaczy, że był AFK/nie połączył się z grą i wrócił, czasem jest bug wizualny, nic innego związanego z 1 hitem czy mega hp, mega armorem i mega mr nie istnieje.

Opublikowano

Dowód? Screen? Film? Ktokolwiek, kto to potwierdzi?

Podaj swój nick i nick osoby, która owego 'hacka' używa, osobiście sprawdzę twoją i jego historię gier.

NIE MOŻNA posiadać 1000 armora i 1000 MR, możliwe jest to tylko i wyłącznie dzięki wyjściu z rozgrywki, system wtedy nadaje te wartości dla postaci po to, by nie została zabita przy automatycznym powrocie do bazy.

Hacki do League of Legends nie istnieją, a jeśli już, to są to ZoomHacki, SkinHacki, które nie ingerują w klienta ani serwer gry.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie bug wizualny, tak naprawdę nie ma takiej ilości armora i MR.

Dokładnie tak. Pisałem kiedyś o tym do supportu zgłaszając buga. Odpowiedzieli mi, że to bug wizualny gdy ktoś afkuje. A jak wraca do gry to przywraca się normalny armor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...