Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra się śpieszy

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo, ustawienia mam podstawowe, czas gry i szybkość podstawowa znaczy normalna. Synchro włączyłem, bo kiedyś miałem za dużo fps, jak wlaczylem synchro było okej, teraz to nic nie daje co robić? Czas szybciej leci i piłkarze szybciej biegajo :/

Opublikowano

mi to nic nie dało, może jeszcze jakieś porady?

Opublikowano

mi to nic nie dało, może jeszcze jakieś porady?

Spróbuj zregenerować grę, ostatecznie aktualizacja sterowników od grafy.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

zregenerowac tzn.?, ten włoski program mi nie działa.

Opublikowano

zregenerowac tzn.?, ten włoski program mi nie działa.

Jakiś szczegółowy problem, czy po prostu 'Program Przestał Działać'?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie znam włoskiego, ale jak ustawiam docelowy folder fify 13, w moim przypadku folder 'GAMES', to wyskakuje chyba bląd, ale w kolorowym okienku po włosku, więc nie 'Program przestał działać', a exe nie moge zaznaczyć, nie wyszukuje, więc raczej chodzi o folder.

BTW. aktualizuje sterowniki zaraz dam znać.

Opublikowano

Nie znam włoskiego, ale jak ustawiam docelowy folder fify 13, w moim przypadku folder 'GAMES', to wyskakuje chyba bląd, ale w kolorowym okienku po włosku, więc nie 'Program przestał działać', a exe nie moge zaznaczyć, nie wyszukuje, więc raczej chodzi o folder.

BTW. aktualizuje sterowniki zaraz dam znać.

Co do tego regeneratora, to możesz zmienić na polski język. Wystarczy kliknąć na flagę. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nic to nie dało, a ten program mi nie działa.

Opublikowano

Windows 7.

Format nic nie da, gry inne działają normalnie.

A problem już zdarzył się 2 raz, lecz za pierwszym włączyłem synchro, żeby mieć 60fpsów, nie 500. Wtedy było dobrze, teraz to nic nie daje..

Opublikowano

Windows 7.

A problem już zdarzył się 2 raz, lecz za pierwszym włączyłem synchro, żeby mieć 60fpsów, nie 500. Wtedy było dobrze, teraz to nic nie daje..

Za pomocą Cheat Engine coś majstrowałeś, lub inne mody?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zmień w ustawieniach jak masz na Normalny szybkość gry daj na Wolny.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Windows 7.

To że inne gry działają normalnie to nie znaczy że format nic nie da. Sam miałem kiedyś przypadek że prawie wszystko działało, gra 1 nie działa poszedł format i wszystko okej. Jeżeli inne gry działają normalnie to wydaje się że problem tkwi w samej Grze.

99911772284476029604.png
Opublikowano

Za pomocą Cheat Engine coś majstrowałeś, lub inne mody?

Nie

Zmień w ustawieniach jak masz na Normalny szybkość gry daj na Wolny.

Nic to nie daje, czas leci bardzo szybko i tak, choć czas połowy mam ustawiony na 7 minut, leci ona w jakieś 3 minuty?

Opublikowano

Mam procesor 4 rdzeniowy, ale już się uporałem, mam fife 13 z innego zródła orginałka była jakaś wadliwa.., teraz jest wszystko okej, dzięki za pomoc close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...