Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak usunąć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie. Jak usunąć VirtualBox'a ? Bo chciałbym go zainstalować od nowa, a kiedyś zamiast usunąć go przez panel sterowania po prostu wrzuciłem folder do kosza i opróżniłem. Teraz gdy próbuję zainstalować go od nowa wyskakuje błąd krytyczny

qkbied.jpg

m8klqe.jpg

a przez panel sterowania nie da się usunąć starej wersji bo też wyskakuje critical error ... Co ja mam zrobić ? ._.

giphy.gif

Opublikowano

Wyczyść pliki tego programu oraz przeczyść rejestr choćby ccleanerem.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wyczyść pliki tego programu oraz przeczyść rejestr choćby ccleanerem.

Rejestr wyczyściłem, co masz na myśli mówiąc " wyczyść pliki tego programu" , bo ja ciemna masa jestem i nie kapuje :c

giphy.gif

Opublikowano

Rejestr wyczyściłem, co masz na myśli mówiąc " wyczyść pliki tego programu" , bo ja ciemna masa jestem i nie kapuje :c

Po prostu usuń te pliki i po tej operacji dopiero czyść rejestr.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Po prostu usuń te pliki i po tej operacji dopiero czyść rejestr.

usunąłem wszystkie pliki związane z VBox'em, które znalazłem, wyczyściłem rejestr CCleanerem i nadal nic ... Nie ogarniam już x.x

giphy.gif

Opublikowano

usunąłem wszystkie pliki związane z VBox'em, które znalazłem, wyczyściłem rejestr CCleanerem i nadal nic ... Nie ogarniam już x.x

Hm a masz może 2 partycje albo coś ? spróbuj zainstalować ten program na 2 partycji lub w innej lokacji,

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Hm a masz może 2 partycje albo coś ? spróbuj zainstalować ten program na 2 partycji lub w innej lokacji,

instalowałem na wszystkich dyskach, w innych lokacjach , nadal nic ._.

giphy.gif

Opublikowano

użyłem tego programu co był podany na stronce Windowsa do usuwania wszystkich tych błędów i wgl. nadal nie działa , ja nw co ja zrobie ._.

@EDIT jeżeli chodzi o to z tym certyfikatem to nie umiem wykonać jednego kroku a mianowicie

In the MMC, expand Certificates in the left hand window.
Expand Trusted Root Certification Authorities

@EDIT2 Wykonałem ten krok i nadal nie działa

giphy.gif

Opublikowano

a próbowałeś przywrócić pliki z kosza i wtedy odinstalować lub włączyć instalacje i wybrać opcję naprawy o ile taka istnieje?

wipek.pl

Opublikowano

a próbowałeś przywrócić pliki z kosza i wtedy odinstalować lub włączyć instalacje i wybrać opcję naprawy o ile taka istnieje?

usuwałem vboxa z pół roku temu, w koszu tego już nie ma x.x

giphy.gif

Opublikowano

Ja tak miałem jak robiłem serwer mt2 i mi pomogło po prostu włączenie instalacji ale wybranie opcji Repair i mi "naprawiło" potem zresetowałem kompa, odinstalowałem ten program i ponownie zainstalowałem :D

photo261314.png

Opublikowano

Ja tak miałem jak robiłem serwer mt2 i mi pomogło po prostu włączenie instalacji ale wybranie opcji Repair i mi "naprawiło" potem zresetowałem kompa, odinstalowałem ten program i ponownie zainstalowałem :D

jak w panelu sterowania klikam ZMIEŃ i kilkam repair to wyskakuje error, taki sam jak na zdjęciach.

giphy.gif

Opublikowano

revo uninstaller sobie z tym poradzi

Dzięki, ale już rozwiązałem problem, mimo to masz lajka ;]

Ty usuwałeś cały folder z Virbox ? Jak nie to tam powinieneś mieć uninstaller .

Tak :x

UDAŁO MI SIĘ ROZWIĄZAĆ , TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...