Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rotacja samochodów

cambellbn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem ludziska. Jesteście w stanie powiedzieć mi chociażby w przybliżeniu, za ile będą i czy w ogóle jakieś inne autka za IGC? Bo nazbierałem sobie 4mln i nie wiem czy wydawać teraz na jakieś autko, które później będzie dostępne tylko za boosty. Kolejne pytanko dotyczy wyprzedaży marek za boosty, będzie w niedalekiej przyszłości jakaś zmiana ?
z góry dziękuje.

Opublikowano

Takie buty... to spokojnie kupie sobie teraz coś za IGC i dozbieram hajsu na następne losowanie. Teraz tylko dobrze się zastanowić co kupić ;)
edit.
a mniej więcej co jaki czas następuje rotacja? jest jakiś wyznaczony dzień? np. środa?

Opublikowano

A to zależy. Dawniej rotacje występowały co 2 tygodnie, a ostatnio czekaliśmy 3 tygodnie. Teraz czekamy już 4 tydzień. A co do dnia to zawsze były w nocy z wtorku na środę.

Tutaj masz link do tematu rotacji: http://www.mpcforum.pl/topic/736691-info-rotacja-samochodw-aktualizowane/?hl=%20rotacja%20%20samochod%F3w

Opublikowano

Aktualizacja już jest.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj. warto wydać 2mln na to Lambo? jest tego warte? bo szkoda byłoby zaprzepaścić okazję z kupieniem go.

Opublikowano

żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj. warto wydać 2mln na to Lambo? jest tego warte? bo szkoda byłoby zaprzepaścić okazję z kupieniem go.

Chodzi ci o Murcielago LP 640?

Nie bardzo, lepsza jest wersja Roadster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...