Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam Smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś smartfona z 1 GB RAMu tak by działały na nim bardziej wymagające gry. cena oczywiście jak najtaniej :)

Opublikowano

Samsung Galaxy S2 lub Samsung Galaxy S Advance.

Advance tańszy, ale raczej większość chodzi ;d Na swoim zainstalowałem NFS MW to na początku w 1-szym wyścigu miał ścinki, a teraz wcale.

Opublikowano

No to ja tobie jeszcze raz polecę Samsunga Galaxy S Advance ;D Kosztuje 700zł, a teraz w playu jest oferta z abonamentem na 49zł (chyba) i telefon kosztuje 540zł. On ma tam chyba ok. 800MB ramu, ale naprawdę dobrze dźwiga. Według mnie telefon warty swojej ceny, nie drogi, a dobry :)

Opublikowano

Hmm ... To już tak właściwie zależy od Ciebie. S3 mini ma 200MB ramu więcej, kolorów tyle samo, rozdzielczość taka sama. Na plus dla mini wychodzi to, że ma Jelly Bean'a, Advance nadal czeka na Jelly Bean'a w Polsce (Rosja już ma). Ja jednak nie wybrałbym mini ze względu na jego rozmiar, no wiesz ... Wolę duże ;d Jednak pod względem parametrów wybrałbym mini, aczkolwiek jest te 200 czy 300zł droższy.

Opublikowano

Ah, chwilka to on też ma te 4mpx ? ;d Wydawało mi się, że mój znajomy ma S3 mini no i on był mały, to w takim razie to był jakiś inny ;D

Skoro tak, wyświetlacze mają taki sam rozmiar ;] Więc jeśli 300zł więcej nie jest dla Ciebie problemem, no to mógłby być i ten mini. Chociaż i tak design bardziej mi się podoba w tych S2 i Advance.

Opublikowano

Nie, nie. Mini nie wchodzi w grę. nie podoba mi się ;p. Lubię telefony z designem iPhona 4. A Advance jest mniej więcej taki :)

Opublikowano

Ale wykracza poza cene o 200-400zł.

W tej cenie na prawdę jednymi z atrakcyjnych propozycji jest Ace2, no i używka Xperii S, która proponowal Misiekantos252.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...