Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proszę pomóżcie z LoLem ;(...

GwizdekBejbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak naciskam graj wybieram rodzaj gry, wyszukuje mi grę akceptuję i wybieram postać to nie chce mnie przenieść do gry tylko wywala na pulpit. Jak wejdę w ikonkę lola na pasku to pisze gra w toku... Prosze pomóżcie ;(

Opublikowano

Po wybraniu postaci i naciśnięciu "Lock In" powinno wywalić cię do pulpitu, i na środku ekranu pokazać się powinien napis League Of Legends, a po chwili uruchomić gra.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Po wybraniu postaci i naciśnięciu "Lock In" powinno wywalić cię do pulpitu, i na środku ekranu pokazać się powinien napis League Of Legends, a po chwili uruchomić gra.

Pokazuje sie napis League of Legends i robi sie czarny ekran i po chwili wywala na pulpit a jak wejde w klienta to pisze Gra w toku...

Opublikowano

ej mi po tym pachu z lissandra tez sie cos zjebalo, mi nawet nie pokazuje wczytywania, jest tylko gra zaraz się rozpocznie, czekam i czekam i nic sie nie pojawia, reset kompa i dalej nic, nie moge wejsc do rozgrywki zjebali cos...

16k7y4p.png

Opublikowano

ej mi po tym pachu z lissandra tez sie cos zjebalo, mi nawet nie pokazuje wczytywania, jest tylko gra zaraz się rozpocznie, czekam i czekam i nic sie nie pojawia, reset kompa i dalej nic, nie moge wejsc do rozgrywki zjebali cos...

nom ;/

I znowu zacząłem gre i dupa !!! :/

Opublikowano

jak mnie wywala na pulpit to poprostu , zamykam lola w procesach , wchodze od nowa i klikam odnów połączenie i wszystko działa .

2Ih6ff4.png

Opublikowano

Oglądałem dziś odcinek DJ'a Pallaside'a i mówili że dużo osób ma z tym problem. Niedługo to naprawią, wyjdą łatki.

csyt2-signa.png

Opublikowano

jak mnie wywala na pulpit to poprostu , zamykam lola w procesach , wchodze od nowa i klikam odnów połączenie i wszystko działa .

mi tak nie działa... ;(

Masz net framework 3.5?

coś nie chce sie zainstalować ...

Opublikowano

Łączysz się z netem przez router?

Jeśli tak to spróbuj:

You must go to your router settings in ADSL Settings after this find Multiplexing Method: VC-BASED and change this to LLC_BASED 
Opublikowano

Opcja napraw ???

Mi pomogła, miałem to samo miesiąc temu po przeniesieniu się na inny region.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...