Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] aktualizacja 0.9.0

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis przeczytalerm cos takiego

''Kolejną "wielką" aktualizacją będzie 0.9.0''

i nie wiem czy chodzilo im ze 9.0 bedzie po 8.6 czy po prostu aktualizacja 9.0 bedzie czyms wielkim?

Opublikowano

dzis przeczytalerm cos takiego

''Kolejną "wielką" aktualizacją będzie 0.9.0''

i nie wiem czy chodzilo im ze 9.0 bedzie po 8.6 czy po prostu aktualizacja 9.0 bedzie czyms wielkim?

Aktualizacja 0.9.0 będzie kolejną przełomową aktualizacją po 0.8.0. Zostanie dodany najprawdopodobniej fizyczny silnik Havoc.

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter powiedz co nowego doda Havoc? Czym się bedzie różnić obecna fizyka od havoca? Na przykład gąski będą się zachowywać bardziej realistycznie podczas jazdy? Jeśli Maus spadnie na MS-1 to MS-1 zostanie zmiażdzony jak naleśnik? Będzie można wieżę odstrzelić czołgowi? Chce się dopytać co havoc zmieni bo niby wiem co to ale nie widze zastosowania w wocie ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Xanter powiedz co nowego doda Havoc? Czym się bedzie różnić obecna fizyka od havoca? Na przykład gąski będą się zachowywać bardziej realistycznie podczas jazdy? Jeśli Maus spadnie na MS-1 to MS-1 zostanie zmiażdzony jak naleśnik? Będzie można wieżę odstrzelić czołgowi? Chce się dopytać co havoc zmieni bo niby wiem co to ale nie widze zastosowania w wocie ;)

Np każdy element gąsek będzie osobnym obiektem co będzie skutkowało lepiej zobrazowanym przedstawieniem ich.

Wieże będą odpadać :p

76561198001815076.png
Opublikowano

@UP: jak to wprowadzą to wot będzie epicką grą (już z resztą jest ;) )

Havoc'a będzie się dało wyłaczyć. Opcja dla tych z słabszymi komputerami :p

76561198001815076.png
Opublikowano

Może tak zamiast Havocka to by poprawili wydajność i wszelkiego rodzaje bugi : )

Dobry żart :)

Prędzej kolejne czołgi, chociaż w sumie jakby dodali w końcu włoskie/polskie drzewko to bym się nie obraził albo przynajmniej drugą linie ruskich medów.

76561198001815076.png
Opublikowano

No właśnie Havoc. Tylko teraz trzeba mieć maszyne, żeby to poszło na full detalach. Trzeba znowu grać na mini ;/

Opublikowano

Zakładam, że jak dodadzą Havoc to zoptymalizują wot-a na 4 rdzenie.

Inaczej zbytnio nie ma sesnsu- chyba, że przesiadka z Wysokich na Średnie

x

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to Silnik HAVOC właśnie zoptymalizuje gre, a grafika na średnich będzie jak dotychczasowa wysoka ;)

@Xanter: Nie będzie możliwości wyłączenia, chyba sobie wymyśliłeś, czyli u jednego odpadnie wieża, a u drugiego nie? No błagam...

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to Silnik HAVOC właśnie zoptymalizuje gre, a grafika na średnich będzie jak dotychczasowa wysoka ;)

@Xanter: Nie będzie możliwości wyłączenia, chyba sobie wymyśliłeś, czyli u jednego odpadnie wieża, a u drugiego nie? No błagam...

Dobrze Xanter mówi może będzie tak ja teraz jest normalna/zoptymalizowana

Opublikowano

Jesli nie bedzie mozliwosci wylaczenia to moge sie pozegnac z wotem.
Opublikowano

Jeszcze nie wiesz czy tak bardzo wzrosną wymagania ;).A ruscy i tak na pewno wymyślą program do zwiększenia fps tudzież Wot Tweaker.

Opublikowano

Napewno bd po 8.5 tak samo 8.0 było po 7.5 i pewnie jakis czołg zepsuja tak jak zwykle kv podzielili i jak su 85 wzieli działo 107m mogli by cos z premka zrobic np że by ci liczyło czas kiedy jestes w grze

Opublikowano

Ja bym wolał coś ala Physx i zniszczalne budynki z silnika Frozenbyte. Nie jakiś tam syf z wieżyczkami.. Nie mają już co robić chyba.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Ja bym wolał coś ala Physx i zniszczalne budynki z silnika Frozenbyte. Nie jakiś tam syf z wieżyczkami.. Nie mają już co robić chyba.

KamL0, spokojnie. Budynki i zniszczone czołgi-tekstury będzie można także rozwalać ale na to trzeba poczekać^^

No i oczywiście nie wszystkie elementy Havoca będzie się dało wyłączyć.

76561198001815076.png
Opublikowano

KamL0, spokojnie. Budynki i zniszczone czołgi-tekstury będzie można także rozwalać ale na to trzeba poczekać^^

No i oczywiście nie wszystkie elementy Havoca będzie się dało wyłączyć.

Zajechałem sarkazmem trochę. Sorry. Podsumowując.. Silnik gry jest tak beznadziejny jak ten z Mario, ale się starają. Może dogonią Battlefielda za kilka lat ;d. Pamiętam jak to było kiedyś. Silnik obsługiwał 1 procesor, grafika była beznadziejna, ludziom którzy mieli nawet te i7 gra się cięła.. ale nie jest źle. Cały czas w nią inwestują i modle się, żeby nie wprowadzili super-imba czołgów premium albo innych kont premium. Jeżeli się tak stanie moje życie nie będzie miało sensu. Jako że wierzę w Havoca mam nadzieję, ze dodadzą w tym paczu 10.0 zniszczalne budynki.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

ale nie jest źle. Cały czas w nią inwestują i modle się, żeby nie wprowadzili super-imba czołgów premium albo innych kont premium. Jeżeli się tak stanie moje życie nie będzie miało sensu.

@Up:

Wait what ?? 0-o

Bez wota twoje życie nie ma sensu ??

-proponuje odstawić na tydzień komputer

Moim zdaniem.. DAWAĆ WIĘCEJ CZOŁGÓW- DAWAĆ POLSKIE :) -niech i będzie tylko do 7 klasy, ale niech bedą

Ale jak dodadzą ładniejszą grafikę to się nie obrażę :) +optymalizacja..

@Edit:

ps. dajcie MOCNIEJSZY SILNIK do Type62

x

Opublikowano

@Up:

Wait what ?? 0-o

Bez wota twoje życie nie ma sensu ??-proponuje odstawić na tydzień komputer

Moim zdaniem.. DAWAĆ WIĘCEJ CZOŁGÓW- DAWAĆ POLSKIE :) -niech i będzie tylko do 7 klasy, ale niech bedą

Ale jak dodadzą ładniejszą grafikę to się nie obrażę :) +optymalizacja..

@Edit:

ps. dajcie MOCNIEJSZY SILNIK do Type62

Tak się tylko mówi :D

Type 62 raczej nie znerfią ani nie zbuffują. Nie ma co liczyć :p

76561198001815076.png
Opublikowano

szybko polskich czolgow nie zobaczymy predzej japonskie wyjda

ciekawostka 10 tier w Japonskich bedzie wazyl 140 ton

porównanie

post-915629-0-97547000-1367527059.jpg

Opublikowano

Czytalem ,ze maja byc dodane przedmioty na czolgach np.lopaty itp i jak jedziesz to bedzie sie taka lopata trzesc itp , ma byc bardziej realistyczniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...