Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś rano naszło mnie, żeby kupić sobie nowy telefon. Obecnie mam Xpierie Play, która wg. mnie jest cholernie nieudana. Mając ją przez 2 lata, konsoli używałem przez pierwsze 2 tygodnie.

Zastanawiałem się nad iPhonem 5, lecz boję się, że mogą mi go ukraść, a w moim mieście o wpierdol nietrudno.

Nie patrząc na koszt, podajcie mi jakieś fajne modele, proszę ;)

Opublikowano

Fajne modele? Co masz na myśli mówiąc przez to? Czego oczekujesz? Htc one? Sgs4 ?

Szczerze mi to wszystko jedno.

Chciałbym jakiś fajny telefon, który by mi sprawił przyjemność :P

Nie wiem jakie są teraz nowości na rynku, więc chciałbym się dowiedzieć od Was co polecacie :)

Opublikowano

Sgs 4 wykonany z bardzo badziewnego plastiku. Samsung wyrobił sobie już taką markę, że gdzieś mają klientów i ich potrzeby.

Htc One chyba jak na razie najlepiej wykonany telefon.

Albo Xperia Z

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Posiadam Sg1 i Sg2, i to nie badziewny plastik bo spadł mi tyle razy że tylko klapka jest lekko pęknięta, aż się dziwie że nic gorszego się nie stało po tylu upadkach.

Popełniłem błąd po kupieniu komórki, otóż polecam ci po zakupieniu jej dokupić jakąś gumową obudowę czy coś takiego, dzięki niej nic ci nie pęknie anie nie porysuje się bo guma wystaje troszkę po za ekran co uniemożliwia pęknięcia ekranu. Mój kumpel ma taką na sg3 i wiem co mówię bo ostatnio mu spadł.

Sam chce sobie teraz zakupić nową komórkę ale chyba wezmę sg3 bo kosztuje 1300zł a sg4 2600zł tak więc różnica jest.

Opublikowano

Sgs 4 wykonany z bardzo badziewnego plastiku. Samsung wyrobił sobie już taką markę, że gdzieś mają klientów i ich potrzeby.

Htc One chyba jak na razie najlepiej wykonany telefon.

Albo Xperia Z

Mam nadzieję, że piszesz tą opinię na temat Samsunga i SGS IV po bliższym zapoznaniu się z tą firmą i modelem.

Jak chcesz fajny model i chcesz się wyróżniać, to Nokia PureView 808 będzie idealna :) Nie ma co płacić kilka tysięcy za telefon, jeśli wiemy, że nie skorzystamy z jego możliwości. Co do Iphone'a, to za nie długo wyjdzie nowy model ( najpóźniej w październiku, ale powinno być sporo szybciej). Nie będziesz nim szpanować i pokazywać na lewo i prawo, i pilnować jak oka w głowie, to do kradzieży nie dojdzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...