Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o kupno BF3

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy mogę kupić gdzieś bf wersję pudełkową ( chodzi o to by płyta była ) w sklepie ? A i żeby to była wersja premium czyli BF + 5 dodatków i jakieś kamuflaże jak dobrze pamiętam

jeśli można kupić w sklepie to jaka jest tego cena ?

Opublikowano

Witam mam pytanie czy mogę kupić gdzieś bf wersję pudełkową ( chodzi o to by płyta była ) w sklepie ? A i żeby to była wersja premium czyli BF + 5 dodatków i jakieś kamuflaże jak dobrze pamiętam

jeśli można kupić w sklepie to jaka jest tego cena ?

gdzie Hmmm... Na originie od razu kup premium i dużo zaoszczędzisz :) A płytę możesz kupić sobie na allegro bez CD-KEYA za 5zł :) Żeby ta płytę poprostu mieć.

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Origin przypadkiem nie ma w ofercie? Jeśli nie to w najbliższym Media Markt lub Avans czy co tam masz w okolicy. Jeśli też nie to przez internet zamów.

Opublikowano

A to spoko ale kupie płytę bez klucza i jak ją do napędu wsadze i wyświetli się proces instalacji i wpisze ten klucz co dostałem na origin to bedzie działaś ? tak tylko pytam

a na origin była zniżka i po 74 zeta było razem z premium

a i mam pytanie czy na origin będzie ten bf po polsku ?

P.S. Jak sprzedają tam HITMANA ABSOLUTION to czemu po angielsku ? można to jakoś zmienić ?

Opublikowano

ale tak wracając do pytania można w sklepie kupić bf 3 ze wszystkimi dodatkami ? ? ?

kolega kupuje na alegro za 150 zł bo chce płytę bf + premium a na stonce sprzedającego napisane nośnik DVD więc już zamówił :D

mimi iż na origin było to samo ale cd key za 74 zł

a powiedzcie no mi jak zamówie cd key to dostane jakieś pudełko czy tylko mi wyślą kod na e-mail ?

Opublikowano

Aha :( szkoda że płyta droższa od cd bo ja wolę mieć płytę niż śmieszny cd key

a no taka sprawa np. usune cd key z wiadomości zrobie format kompa i jak potem gre zainstaluje ?

Opublikowano

Aha :( szkoda że płyta droższa od cd bo ja wolę mieć płytę niż śmieszny cd key

a no taka sprawa np. usune cd key z wiadomości zrobie format kompa i jak potem gre zainstaluje ?

Jak dodasz grę do Origina to masz ją w zakładce 'Moje Gry'. Nawet po formacie tam będzie i wystarczy że ją pobierzesz.

Opublikowano

@Up czyli to działą na tej zasadzie co Uplay i Steam ?

Ale co do tej płyty za 5 zeta to to jest normalna płyta z grą tylko ze bez klucza ? Czyli jak już wyżej pisałem jak będę odpalał gra z płyty na początku i wbije kod to zadziała ? :D

albo w sumie wystarczy że pudełko z płytą będę miał ;)

a tak swoją drogą to jak kupuję ten cd key to BF będzie po polsku ? i te dodatki z nim też będą po polsku ?

Opublikowano

wydaje mi się że w Empiku widziałem za 90zł+ coś w tym stylu, widziałem jeszcze na złotych tarasach w Wawie w avans dość tanie ale ceny nie pamiętam.

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...