Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft z Modami- nie moge włączyć czemu?

BlueXephos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zainstalowałem paczkę modów ModCraft.

Wszystko pięknie działa ale jak się właczy się napisz mojang to już tak dostaje.

Daje + za każdą odp!

Opublikowano

Dużo jest tam modów nawsadzane? Bo jeżeli 80+ albo 100+ Może ci się wgl. nie załadować,może to powód zbyt dużych modyfikacji.

Opublikowano

@UP.

Całkiem możliwe. Ale czemu mi nie działa chociaż komputer mam dobry Proc. i5. A mój kumpel ma o wiele gorszy a mu działa.

Opublikowano

Mi wchodzi około minutę i potem jest ok. Bądź cierpliwy, a nie mysli że 2 sek i już wszystko będzie miał. Kochany mój Drogi ty myslisz ze zycie jest takie proste? ze w piasownicy tylko sie bawisz? o co ci chodzi itp??itd??

sory to wyżej kolega napisał... :/

Opublikowano

poczekaj jeszcze kilka minut bo jak jest dużo modyfikacji to długo się uruchamia albo znajdz sobie inną paczkę ktora ma z 20-30 modów

Opublikowano

Skoro to paczka modcraft z serwera tak? To usuń z %appdata% ModCraft i niech się pobierze jeszcze raz wtedy powinno działać

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

ja na włączenie modcrafta czekałem kilka minut i zadziałało i też chciałem zamknąć minecrafta ale się włączyło

Opublikowano

Czy w tej paczce jest forge i korzystasz z launchera od Geo? Jeżeli tak to zmień launcher, bo na tym od Geo forge nie działa :)

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...