Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie pakowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam kilka pytan odnośnie pakowania.Chce sobie jeszcze przypakować i pytam się co robić?Hantli nie mam to myśle nad takim palnem.Żeby robić pompki po 35-40 i po cztery razy dziennie czyli rano , potem w szkole na w-fie na rozrzewce po południ i wieczorem. I jeszcze też + praca do tego czasem nawet dużo.I czy częste pakowanie nie zaszkodzi mi?

I jeszcze pytanko do diety.Co mam jeść najlepiej i czego unikać.Myśle ,aby robić tak przynajmiej teraz tak robie.Jadam mięsa dużo,różne płatki na melku,ser zółty,czasem kotlety jak dobrze pójdzie to z 5 zjem , i inne.Jeszcze mam pytanie czy mięsto to jakieś tłuste bardziej jeść czy jak ,żeby lepiej było bo ja jem pieczeń taką z indyka i inne pieczenie , i kiełabsy ,ale to rzadziej.
I pytam się was czy taki plan wystarczy na pakowanie.

Tera to mam 15,5 roku dokładnie i biore z 80kg i waże z 66 kg i z 176 wzrostku gdzieś.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Mięso raczej chude jedz czyli indyk i biała kura albo ryby czyli pstrąg albo łosoś, ale gotowany nie smażony.

Są fajne treningi ma ładną rzeźbę bez użycia przyrządów, wykorzystują one tylko własne ciało.

1. Pompki

2. Pompki francuskie

3. Brzuszki

4. Skakanie na skrzynie

5. Podciąganie

6. Podskakiwanie na palcach i wymachiwanie rękoma np. z dwoma butelkami wody

i wiele więcej, ważne jest to, żeby robić to wszystko szybko, dokładnie i mniejszymi seriami, ale często. Pot ma się, aż z Ciebie lać.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...