Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co musze zrobic zeby nauczyc sie programować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym nauczyc sie programowac jestem kompletnie zielony i nie wiem o co w tym chodzi a chciałbym sie wtajemniczyć. prosiłbym o kilka rad jaki jest najlepszy program dla zielonego (narazie sciągnełem dev c++)

oraz kilka poradników które stopniowo będą mnie zaciągać w coraz trudniejsze zadania itp. Najbardziej chodzi mi o programowanie cheatow

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Co musze zrobic zeby nauczyc sie programować

Front flipa na desce do prasowania. Potem samo wejdzie. A tak serio to odinstaluj dev'a, bo to słaby kompilator.

Opublikowano

Front flipa na desce do prasowania. Potem samo wejdzie. A tak serio to odinstaluj dev'a, bo to słaby kompilator.

Od kiedy dev to kompilator?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...