Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozwój serwera Free-Build

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie, jak rozwinąć serwer Free-Build? Nie pisać mi Youtube, reklamy itp. Coś sensownego. Na MPC prezentacja jest, serwer z autorskimi pluginami, 600 warpów, parkoury, ts3, fanpage, a i tak mało ludzi. Jak rozwinąć, aby na serwerze grało sporo osób? Wielka mapa, ciekawe lokacje, sklepy, eventy. Nie wiem co można dodać jeszcze na Freebuild'a. Doradźcie.

Opublikowano

Wskrześ JJayJokera i niech nagra z serwera :D. A tak na serio, to da się ogarnąć te 600 warpów? Dodaj unikalne eventy, inny spawn oraz więceh j slotów. Moim zdanie sloty też mają znaczenie ;).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Na początku radził bym spolszczyć pluginy, ludzie na to lecą. Dodać tanie VIPY i nagrody w postaci VIPA za eventy, każdy chce się jakoś wyróżniać, napisać, że rekrutacja ON, ludzie też chcą zostać wybrani, wgrać/zrobić bardzo ładną mapę, przygotować piękną prezentacje. Autorskie pluginy są, trzeba to uwzględnić w temacie prezentacji, nie wiem czy są spolsczone, ale to też warto napisać, warto też napisać o serverze ts3 i o dużej mapie, a dobrym wyborem było by też napisanie Rekrutacja ON, to tyle. Dziękuję i życzę powodzenia. :)

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...