Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] szybkie zbieranie pz

shew32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup 2 dopalacze PZ (jeden na x winow drugi na czas okreslony) i bonusy z nich beda sie sumowaly.

Jedyny sposob.

Opublikowano

Zdecydowanie powinni zwiększyć ip za mecz patrząc na aram to srednio leci 60ip to musze zagrać ok 100 meczy żeby kupić postać za 6300 a taki ktoś zrobi przelew i ją ma... np teraz fizz 6300ip(467rp chyba) przelew 10zł(400rp)+rp ze startu(400)

Z miesiąc temu zbierałem na pedobeara(6300) to przy sporym graniu zajeło mi to 6-7dni więc nic innego nie pozostaje jak zostać nolifem 24/7 lub jak kto woli zbierać tygodniami...

Opublikowano

ARAMy s dobre - rozgrywka trwa nawet krócej niż na dominion - zwykle po około 18 min.

Naprawdę uważacie, że jest za mało IP?

150 bonusu 1st wina. Rozgrywając 3 ARAMY przez godzinę damy radę wyciągnąć jeszcze 180 - 200.

Po tygodniu takiej gry 150*7 = 1050 + około 1370 = 2420 przez tydzień z palcem tam gdzie się czopki wkłada przy wysokiej gorączce.
Ja tak grając od niechcenia wbiłem 2700 przez tydzień. Ani nie no-lifiąc ani nic. Po prostu wchodziłem, robiłem 1sta, grałem 3-4 ARAMY (jeszcze te na starych zasadach bo na nowych weszły od wczoraj). 6300 można nabić w tydzień przy 3-4 godzinach dziennie na tygodniu i całym wieczorze w piątek sobota i część niedzieli (wiem bo sprawdzałem =P)

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...