Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Otwieracz małży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje czegoś do otwierania małży na serwerze Senthia. Znalazłem kilka tematów ale nic konkretnego tam nie było. Te otwieracze od fishbotów nie chcą działać, a sposobu z kamermodem nie mam jak wypróbować bo nie można się przez niego połączyć z serwerem. Chyba że ktoś ma działający serwer senthia przez kamermoda to proszę o podesłanie serverinfo.py. Jeśli istnieje jakiś bot do otwierania małży to proszę o linka.

Opublikowano

Ta zrób temat auto chodzenie , auto expienie , auto teleportowanie , czlowieku pomysl jak moze bot Ci otwierać małże niby Ci ma myszka najeżdzać ta ?

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Ta zrób temat auto chodzenie , auto expienie , auto teleportowanie , czlowieku pomysl jak moze bot Ci otwierać małże niby Ci ma myszka najeżdzać ta ?

Człowieku chciałem wiedzieć czy takie coś istnieje to nie musisz od razu pokazywać jaki to ty mądry jesteś. A co myślisz że niby nie da się zrobić bota który by kupował i otwierał małże?

Co do HardFish to też go próbowałem odpalić ale również nie działa na tym serwie.

Opublikowano

Troche się zbłaźniłeś, bo jest Auto chodzenie, auto expienie, auto teleportowanie :)) I jest też takie coś jak najezdzanie myszką, np. Tasker. Ustawiasz sobie ruchy i ponawiasz je powiedzmy 100 razy

Polecam Ci taskera. Mi niestety nie działa na wind 7... :<

Opublikowano

Troche się zbłaźniłeś, bo jest Auto chodzenie, auto expienie, auto teleportowanie :)) I jest też takie coś jak najezdzanie myszką, np. Tasker. Ustawiasz sobie ruchy i ponawiasz je powiedzmy 100 razy

Polecam Ci taskera. Mi niestety nie działa na wind 7... :<

No też niestety mam win7 ale przypadkiem ten tasker nie jest trochu wolny?

Co do fishbot by erpel to na serwie działa, łowi ryby itp ale jak mam kilka małż w eq i włączę by otwierało to nawet nie ruszy

W sumie ten klikator nieźle sobie radzi. Dzięki za pomoc temat do zamknięcia.

Opublikowano

Kamil, jaki klikator? możesz podesłać linka i info jak obsłużyć na win7 ? Tasker wolny? Chłopie, na xpeku odpalałem taskera, dawałem po 40 ruchów (1 klikniecie i przesunięcie myszki) i powtórzenie 250 razy w szybkim tempie to masakra, po pare tysięcy małży otwierałem w chwilke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...