Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] superpremium?

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis czytalem odpowiedzi od deweloperow i napisali :

Konta "Superpremium" nie są na chwilę obecną planowane

pisze ze nie sa planowane ale na chwile obecna ale w przyszlosci kto wie

a moje pytanie jest takie co to jest i na czym moze polegac SUPERPREMIUM

Opublikowano

Nie wiadomo. Może będą to premium z jakimiś większymi dodatkami niż 50% więcej kredytów i doświadczenia za bitwe. Np. 4osobowe plutony, dodatkowy dostęp do emblematów, wybieranie poszczególnych map na jakich chcesz jeździć. Poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

Dobrze by było jakby zmniejszyli troszkę ceny zwykłego premium gdyby takie coś mieli wprowadzić . Nieobraził bym się :mellow:

Opublikowano

Szybciej to "superpremium" będzie droższe, niż zwykłe premium tańsze...

Opublikowano

przypuszczać możemy naprawdę wiele ; ) Wszystko się okaże jak wyjdzie takie Super premium i czy wo gule się pojawi

Opublikowano

Może premium na stałe.

PS 1:0 Roooben ;)

Permamentne premium ? Wątpie.. ile to by musiało kosztować ?! Raczej superpremium będzie miało większe i lepsze dodatki niż zwykłe. Raczej nic innego nie wymyślą.

Opublikowano

Nie wiem po co prowadzicie dyskusje co będzie dawać superpremium, jak nigdy coś takiego nie będzie. Pomysł był ale został dość szybko porzucony.

76561198001815076.png
Opublikowano

Myślę, że jak napisali "jeszcze nie planujemy" to minie ok 2 lata.Z tego co przeczytałem to jak piszą,że nie planują to długa droga przed tym.Jak rzeczy które planują ustawiają na datę koniec 2013 początek 2014 więc nie ma co się na razie martwić jeszcze dojdzie sporo nowych funkcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...