Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Taniejące champy

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że po wyjściu nowego championa inne któreś tam mają być przecenione, zauwazylem że Warwick jest już za 450, Skarnera tez bodajże przecenili na 4800. Ale nie wiem czy nie zrobili tego jak wyszedł zac. Słyszałem że teraz Talon ma stanieć a później Riven, jak to prawda to kiedy ?

Opublikowano

Po wyjściu następnego championa, czyli prawdopodobnie za półtora miesiąca (Póki co nie ma nawet o nim informacji, więc to taki 'względny' termin)

Opublikowano

Przy każdym wyjściu nowej postaci, najstarsza za 6300 tanieje do 4800. Dodatkowo co 3 nowe postacie cena innej postaci kosztującej 4800 lub mniej zostanie obniżona.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Teraz wyszła Lissandra, to skarner staniał ? Czy Mi sie wydaje czy On już staniał na 4800 po wyjściu zaca . W takim razie teraz czas na Talona. Dobrze mówie?

Znawca
Opublikowano

Skarner staniał po wyjściu Lissandry tzn. wczoraj.

Przy wyjściu następnego championa stanieje prawdopodobnie talon. A czy riven to nie wiem.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...