Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na ten komputer ?

Skara90210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu mówię, że nie wiem czy dobry dział ale nie znalazłem ogólnego o grach.

Szukam fajnych gier single player, darmowych multiplayer.

Z single player głównie chodzi o fabułe, fajnie tez żeby znalazły się jakieś tytuły z gatunku wojennych. Grałem już w : COD do mw 2, BF Bad company 2, World at war, ( chyba tyle ).

Gry nie muszą być koniecznie z gatunku wojennych byle fabuła była dobra i ciekawa.

Multiplayer, głównie chodzi o to by się pobawić nie zamierzam jakoś ostro naginać dlatego też nie chce płacić po 100zł za BF3 i szukam darmowych. Grałem w Arctic combat, Combat Arms, Counter strike 1.6, Blacklight retribution.

Mam monitor 1280x1024 dlatego nie podawajcie mi assassina creed'a bo mam czarne paski u góry i dołu.

Proc. E5800 3,2 Ghz , 2 rdzenie

Ram. 6GB DDR3 1333Mhz

Karta. Gigabyte Radeon 7770 GDDR5, 1GB, fabryczne oc 1050/1125.

EDIT.

Zapomniałem zapytać, czy counter strike source jest darmowy czy płatny ?

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

musza byc strzelanki ? ;d cs source bez platny oczywiscie jak sciagniesz a tak trzeba kupic ;d a co do gier to hm... seria gothic 1-3 ? fabula ciekawa gra rpg. 4 nie polecam bo tam fabuly praktycznie nie ma a tak to gier z fabula nie znam ;p 1-2 napewno ci pojda 3 chyba tez a 4 watpie ;d

a i jeszcze sniper elite v2 chodz watpie czy ci pojdzie fabula nawet nawet akcja toczy sie w berlinie na przestroju 2 wojny sw. albo sniper ghost warrior looknij na youtube

Opublikowano

Zapomniałem napisać w gothica grałem, 4 też mi chodziła ale nie wciągła mnie za bardzo.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

procek Ci tu ogranicza wszystko... podaj jaką masz płytę główną i zasilacz.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Wiem, że ogarnicza ale i tak idzie do wymiany ale to za miesiąc dopiero. Zasilacz No-name 500w ( wiem, wiem wymienie go w najbliższym czasie ), płyta MSI G41M-P26 ale to z wydajnościa nie ma nic wspólego to nie wiem po co pytasz.

EDIT.

2UP.

Z wydajnością aż tak źle nie jest żeby mi sniper elite v2 nie chodził.. Grałem jeszcze przed wymianą karty na 5450 z zacinami, teraz na 7770 to bf bad company 2 chodził mi na 1280x1024 (max mój monitor) na wysokich bez spadków poniżej 35fps.

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...