Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę TYLKO to co najważniejsze w sprawie WarOfNations. 

Otóż sama gra to jeden wielki test silnika :) Oczywiście jak do każdego testu potrzebni są zatrudnieni testerzy oraz normalni gracze. Dlatego chciałbym was prosić i zaprosić do wzięcia udziału w zabawie.

http://warofnations.gra24.tk

Spolszczone zostało tylko to co najważniejsze - strona główna, rejestracja, menu oraz niektóre części samego silnika. Tak więc aby zagrać potrzeba mieć ogóle obeznanie o grze jaką jest TRAVIAN.

Moją kolejną prośbą jest informowanie tutaj, w supporcie gry o błędach, które uda wam się wykryć. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Chcesz, żeby przetestować coś co masz za darmo, gdzie najprawdopodobniej sam niewiele zrobiłeś?

Zawsze mi sie wydawało, że jak ktoś szuka testerów to jest to juz końcowa faza projektu. Programista zrobił swoje, w tym podstawowe testy, oddaje wersję beta produktu do oceny innym.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Nie lubię prywatnych serwerów, bo przeważnie jest to kopia bez żadnego wkładu własnej pracy.

Do tego jeszcze przeważnie cieszy się mniejszym zainteresowaniem od oryginału.

To jest tylko moja ocena, jeśli chcesz to dalej tak rób.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszystkim :) Naprawde fajny serwer . A nie jak te nowe badziewia orginalny v4 gowno ale jeszcze rozumialem a tu co jakas wersja 4.2 czy cos calkiem inny travian prawie nie ma jak to stare 3.6 itp :D Poleca bardzo . Serwer dziala caly czas tylko nie ma kto smigac :P

44973787949231304450.gif

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...