Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield BC2 - Strasznie muli

tadzik12193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tą grą , ponieważ zacina mi się na singlu i na multi , mam pobrane najnowsze aktualizacje , nowe sterowniki do karty graficznej i nic nie pomaga , muszę grać na LOW i rozdziałce 1024

Mój komp:

4GB ram

Intel Pentium E5200 Dual-Core 2.5GHz x2

GTX 650 1GB

więcej nie potrzeba chyba wymieniać . proszę was o pomoc

Opublikowano

Wyłącz zbędne programy typu: gadu gadu,skeyp,przeglądarka.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To spróbuj zmniejszyć rozdzielczość swojego ekranu lub wciśnij Alt + CTRL + Del i wejdź w "procesy" i powyłączaj tam programy (tylko uważaj bo możesz wyłączyć coś co spowoduje że zniszczysz sobie kompa :D także czytaj).

1373415594-U477327.png

Opublikowano

napisałem już że mam najmniejszą rozdziałke ekranu czyli 1024x768 i fps 20-25 :D , procesy też wyłączałem , i dodam że to nie jest oryginalna wersja tylko jakaś "nosteam" ale to chyba niema jakiegoś tam wpływu na płynność i znając życie pewnie zaraz polecą hejty że piratom nie pomagacie :)

Opublikowano

napisałem już że mam najmniejszą rozdziałke ekranu czyli 1024x768 i fps 20-25 :D , procesy też wyłączałem , i dodam że to nie jest oryginalna wersja tylko jakaś "nosteam" ale to chyba niema jakiegoś tam wpływu na płynność i znając życie pewnie zaraz polecą hejty że piratom nie pomagacie :)

Czekaj to ty masz Piracką Wersje tej gry?.Jeżeli tak to nikt już ci nie pomoże gdyż forum nie popiera piractwa.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...