Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi i wysoki ping

AdrianLepa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio mam problem z lagami gdy gram to co około 20-30 sekund zdaża się lag lub rozłączenie z serwerem , a pingi skacza do 500 chociaż internet chodzi maksymalną prędkością .

Opublikowano

Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonienie do swojego dostawcy internetu i zapytanie się czy nie mają jakiś problemów, ew. zresetuj ruter.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

M.in. powyłączaj niepotrzebne programy jeżeli takowych używasz które mogą zużywać lącze,spróboj tak jak kolega wyżej powiedział,a jeżeli nie ustanie to będziemy próbować dalej ; )

Opublikowano

M.in. powyłączaj niepotrzebne programy jeżeli takowych używasz które mogą zużywać lącze,spróboj tak jak kolega wyżej powiedział,a jeżeli nie ustanie to będziemy próbować dalej ; )

Watpie by takie problemy byly zwiazane z jakimis programami.

Zobacz czy nie masz problemu z kablami/routerem czy Ci sie nie przegrzewa. Gdy juz sprawdzisz i nic sie nie zmieni zadzwon do dostawcy .

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz wifi, możesz mieć słaby zasięg, który chwilami może spaść do zera - rozłączenie z gry.

Przeczyść antywirusem, może masz jakiegoś szkodnika w reje

Opublikowano

Pier*olicie smuty.

Też tak mam ale przez proces svchost.exe. Zżera mi ok 20% procka i dużo pakietów internetu. Nie wiem co to ale w grze dochodzi aż do rc i dużych lagów. Sprawdź czy też masz taki proces i co ci internet zapycha.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...